Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ultimatum pentru Tudor Costescu?

Eduard Popa

Eduard Popa
16.10.2017

tudor costescu bc scm timisoara

Conducerea secţiei de baschet a SCM Timisoara s-a întrunit în dimineața acestei zile, în regim de urgență, după înfrângerea de duminică seara a echipei masculine la Pitesti , scor 78-64, a anunţat site-ul oficial al celor de la BC CSM Timişoara.

Conducerea tehnică a echipei a făcut o analiză a începutului de sezon. Aceştia au invocat lipsa atitudinii şi a spiritului de echipă, în condiţiile în care într-o mare proporţie lotul este acelaşi cu cel din sezonul precedent.

Astfel, obiectivul impus echipei timişorene este victoria pentru fiecare din următoarele cinci partide.

”Partida de la Pitești  a fost un duș rece pentru noi: am intrat în jocul încâlcit al adversarilor și am plecat învinși. Din păcate, un joc atât de slab nu am văzut la echipa noastră în ultimii doi ani și asta ne-a pus pe gânduri. Vrem altă atitudine și de aceea impunem un obiectiv foarte clar: cinci victorii în următoarele cinci jocuri, altfel vom trece la sancțiuni financiare sau chiar mai mult. Am păstrat mare parte a lotului, tocmai pentru că ne propunem ținte mai înalte decât sezonul trecut și cu un astfel de joc va fi dificil să le atingem. Sunt foarte supărat atât pe antrenor cât și pe echipă. O schimbare vreau să văd şi la fete. Şi acolo mă nemulţumesc atitudinea şi spiritul de echipă, la care trebuie lucrat urgent”

, a susţinut Ilie Trițoiu, președintele secției de baschet SCM Timișoara.

De altfel şi antrenorul “Leilor” s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei sale după înfrângerea cu BCM U FC Argeş Piteşti.

Următorul meci pentru băieţii lui Tudor Costescu se va desfăşura luni, pe teren propriu, în compania celor de la CSU Sibiu.

*foto: sebatataru.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe suportercristi :

    schimbare
    Este necesara o schimbare in mod clar, dar inainte de sanctiuni si "alte" masuri ar trebui sa te sanctionezi fix pe dumneata "domnule" Tritoiu.Dumneavoastra sunteti cel care ati adus acesti jucatori si antrenori, deci singurul sau cel putin primul vinovat sunteti chiar dumneavoastra. Asta sa nu ne amintim cum ati reusit sa nu platiti o duzina de jucatori si un antrenor care bat pe la usile tribunalelor sa isi ceara drepturile inapoi de la o entitate pe care dumneavoastra ati schimbat-o. As fi mai umil si mai retras in declaratii in locul dumneavoastra!

    cu 6 ani în urmă (16.10.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    ciudata cerere
    dupa ce ca a eliminat Craiova in cupa cand nimeni nu dadea o sansa Timisoarei si dupa doar o singura infrangere intr-o prima etapa cu o rotatie destul de rudimentara si cu un Dragusin care a cautat numai sicane si sa provoace; alaturi de Jeremic care a facut cel mai probabil unul din cele mai slabe meciuri ale sale

    cu 6 ani în urmă (16.10.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Alternativa
    Daca FRB e in stare sa aprecieze ce are in "gradina proprie" , mai ales dupa ultimul "concediu activ cu U20" al d-lui Costescu, n-ar mai astepta ca domnia sa fie mazilit umilitor ca nu a realizat "cincinalu-n patru ani si jumatate" dupa cum a trasat sarcina "maretul carmaci" de pe Bega, si i-ar face o oferta sa preia "mostenirea Tzenter"....
    Chiar asa tandari cum e aceasta mostenire, cred ca ar fi in stare sa faca o treaba mai buna decat un nou venit, strainez de aiurea....fie numai simplul fapt ca d-nia sa a relansat Timisoara in a 2-a parte a sezonului trecut si cunoaste f. bine componentii lotului national....si nu e putin lucru, dat fiind ca urmatoarea campanie de calificare bate deja la usa....

    Decat sa traseze obiective Sisif-ice mai bine si-ar bate capul alde conducerea /comducatorul iubit cu problema ca echipa n-are unde se antrena / juca in conditii cat de cat normale...dupa aceea, abia, poti pune in discutie "cincinalul"

    cu 6 ani în urmă (16.10.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Mda, se poarta in campionatul nostru sa se lucreze sub presiune si termene limita chiar daca abia am inceput campionatul si unii jucatori nici tara in care joaca nu au invatat sa o pronunte

    cu 6 ani în urmă (17.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!