Stiri

Un fost jucător al lui BC Timișoara va juca finala Ligii Adriatice

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.04.2014

Cibona Zagreb și-a asigurat prezența în finala Ligii Adriatice după ce a reușit să învingă în prima semifinală a F4 de la Belgrad formația Steaua Roșie Belgrad cu 75-70. Ivan Siriscevic, fost component al grupării BC Timișoara, actualmente în lotul celor de la Cibona, a fost titular în disputa cu sârbii, fiind prezent pe parchet preț de 28 de minute.

În cele 28 de minute jucate, baschetbalistul croat înalt de 1.98 metri și-a trecut în cont 2 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și o minge pierdută, totul pentru un coeficient în dreptul eficienței de 3 unități. Cele 2 puncte marcate de Siriscevic au venit pe mâna a unui coș marcat din interiorul semicercului. Jucătorul a terminat la aruncări cu 1/2 de la 2 puncte, 0/2 de la mare distanță, iar de la linia de fault nu a beneficiat de nicio aruncare.

În actualul sezon din Liga ABA, Ivan Siriscevic a bifat 12 prezențe în echipamentul celor de la Cibona, timp în care a acumulat medii de 11.8 puncte, 3.7 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.0 mingi pierdute și 10.5 la eficiență. Toate aceste cifre au fost strânse în 31.9 minute petrecute în medie pe teren.

Ivan Siriscevic și Cibona Zagreb vor juca finala Ligii Adriatice duminică de la ora 21:00 cu învingătoarea dintre Cedevita Zagreb și Partizan Belgrad. Odată cu calificarea în finala competiției, Cibona are asigurată participarea în sezonul 2014-2015 din Euroligă. 

Croatul Siriscevic a ajuns în curtea bănățenilor de la BC Timișoara la începutul sezonului 2011-2012. Ivan a jucat alături de timișoreni finala campionatului, pierdută cu CSU Ploiești, respectiv finala Cupei României, pierdută cu BCM U Pitești. Totodată, croatul a bifat și 10 prezențe pentru români în Liga Balcanică. 

*Foto: cibona.com / Darius Petru (Renașterea Bănățeană)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!