Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Un nou caz Rami Hadar

Eduard Popa

Eduard Popa
14.12.2017

milan mitrovic viza de sedere rami hadar

Antrenorul lui SCM U Craiova, Rami Hadar, a lipsit vinerea trecută la duelul din deplasare împotriva celor de la CSU Sibiu, încheiată cu victoria echipei gazde, scor 108-90.

Hadar, cetățean israelian, a rămas fără viză de ședere. Managerul Craiovei, Marius Toma, a anunțat că echipa sa „a urmat procedura și a predat toate documentele în urmă cu o lună și jumătate, în termenul legal”, dar din cauza birocrației, craiovenii s-au trezit că nu îl pot aduce în țară pe antrenorul cu experiență în Euroligă.

Potrivit surselor noastre, un caz asemănător s-a întâmplat și la CSM CSU Oradea. Astfel, secundul Milan Mitrovic a rămas fără documentele necesare. Astfel, Cristian Achim s-a văzut nevoit să abordeze fără ajutor meciul pierdut luni cu BC SCM Timișoara, scor 87-81.

Rugați să ne confirme sau nu informația, cei de la CSM CSU Oradea ne-au oferit un răspuns greu de descifrat:

„Clubul nostru a informat cu privire la situația antrenorului Milan Mitrovic, similar tuturor problemelor de efectiv, fie că este vorba despre un jucător sau antrenor, ori dacă este vorba despre o accidentare sau o situație precum cea de față, prin intermediul avancronicilor publicate pe site-ul oficial al clubului - www.csmoradea.ro.” , se arată în răspunsul clubului bihorean.

În vârstă de 36 de ani, tehnicianul sârb Milan Mitrovic a venit la CSM CSU Oradea în vara anului 2014. Potrivit site-ului oficial al lui CSM CSU Oradea, printre sarcinile lui Mitrovic se numără întocmirea scoutingului și culegerea informațiilor de natură tactică din jocul adversarului, coordonarea ședințelor de individualizare, respectiv găsirea și prezentarea ideilor și aspectelor tactice în timpul meciurilor.

*foto: Roby Boros

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    a fi sau a nu fi...
    Si absenta lui s-a simtit: time-out "prea lung" si lipsit de continut, pe langa problemele clasice. Absenta lui da o nota buna managementului Clubului: scufundat in birocratie si in "nu e treaba mea sa fac asta". S-a imbuibat lumea la CSM, s-a lenevit talentul si face boacane!

    cu 6 ani în urmă (14.12.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      La Mitrovic nu e vina clubului ci a legislatiei. Au schimbat-o cum le e obiceiul, din pix. Din pacate dacă se mai întâmplă să respire viza și la jucători atunci sa vezi distractie. Avem multi ex-jugoslavi și americani. Toti acestia sunt in aceeasi situatie. Discutam aici de toate cluburile nu doar Oradea sau Craiova.

      cu 6 ani în urmă (15.12.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!