Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Un nou double-double pentru Christopher Lee

Ionuț Greere

Ionuț Greere
15.03.2015

Christopher Lee a fost unul dintre cei mai activi jucători ai lui CSU Sibiu în confruntarea pierdută la Craiova cu scorul de 77-69.

Pivotul  american a reuşit cel de-al optulea  double-double  din acest sezon, prin cele 18 de puncte şi 10 recuperi contabilizate., pentru un indice de eficiență de 22 de unități. Din păcate, performanţa individuală a americanului nu i-a adus şi victoria echipei sale.

Lee a evoluat timp de 37 de minute și 11 secunde în partida de la Craiova, interval în care a avut procentaje de 64 % la aruncările de 2 puncte și 80 % de la linia de libere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!