Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Un nou double-double pentru Marija Radovic

Ionuț Greere

Ionuț Greere
20.03.2015

SCM CSS Craiova a pierdut la Târgu Mureș în primul joc din Play out, dar speră să egaleze situația în meciul doi de la Craiova.

Jucătoarea din Serbia, Marija Radovic a realizat un meci bun în maieul Craiovei, terminând partida în double-double cu 23 de puncte și 11 recuperări, pentru un indice de eficiență de 28 de unități. A fost cel de-al patrulea al sezonului. Radovic a realizat primul double-double  tot într-un meci cu cele de la Nova Vita, în meciul din returul sezonului regulat.

Adina Pop, conducătorul de joc al echipei SCM CSS Craiova, a fost principala marcatoare a partidei cu 30 de puncte, la care a adăugat 8 recuperări. Pop a avut medii de 47 % la aruncările de 2 puncte, 75 % la aruncările de la distanță (3/4) și 70 % de la libere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!