Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Un nou double-double pentru Stefanie Murphy

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.04.2015

Sepsi Sfântu Gheorghe a cedat și cel de-al 4-lea meci al finalei cu CSM Târgoviște în urma unei evoluții colective destul de modestă. Covăsnencele au cedat la 12 puncte diferență, scor 56-68, într-un meci în care pivotul Stefanie Murphy a fost principala gură de foc, fiind urmată de Tyaunna Marshall și Florina Pașcalău

Ca de obicei, Zoran Mikes a folosit-o pe Murphy încă din prima secundă a întâlnirii, iar până la final aceasta a stat pe parchet preț de 36:36 minute. În tot acest timp, sportiva de peste ocean și-a trecut în cont un nou double-double stagional cu 15 puncte marcate și 13 mingi recuperate (8 defensive, 5 ofensive). Stef a mai adăugat și o pasă decisivă, respectiv un capac, dar și nu mai puțin de 6 mingi pierdute, totul pentru 16 unități la productivitate. Din punct de vedere al procentajelor, eleva lui Zoran Mikes a terminat meciul cu 54% (7/13) din interiorul semicercului, 0% (0/1) de la mare distanță, respectiv 50% (1/2) de la libere. 

Pe de altă parte, Tyaunna Marshall a încheiat disputa cu 12 puncte marcate și 8 recuperări, având 13 unități la eficiență. Celălalt pivot al echipei, Florina Pașcalău a acumulat 12 puncte, 7 recuperări și 12 la eficiență. 

*Foto: Cosmin Iftode (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!