Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Un nou litigiu la Satu Mare? Fogel: "Vom avea probleme juridice cu Dobă"

Eduard Popa

Eduard Popa
22.11.2018

Maikel Lopez și-a început joi dimineața munca la Clubul Sportiv Municipal Satu Mare. La primul antrenament al spaniolului din Sala Sporturilor "Ecaterina Both" a asistat atât presa locală cât și întregul staff al grupării sătmărele, inclusiv președintele Vasile Fogel. 

Printre întrebările jurnaliștilor prezenți s-au regăsit și cele privitoare la fostul tehnician al CSM-ului, Marius Dobă. Președintele Vasile Fogel a afirmat că echipa nu a ajuns la o înțelegere privind termenii de reziliere a contractului cu tehnicianul dâmbovițean, iar cel mai probabil vor exista "probleme juridice", adică un nou litigiu.

“Era nevoie de această schimbare deoarece cu domnul Dobă n-am reuşit să obţinem performanţele dorite. Vom avea probleme juridice cu dânsul, dar asta este altă problemă. Nu ne-am înţeles la despărţire, el şi-a părăsit echipa conform Codului Muncii, fără să anunţe, fără să semneze contractul de despărţire." - a afirmat Fogel pentru informatia-zilei.ro

Nu este pentru prima oară când CSM Satu Mare nu se desparte în condiții amiabile de antrenorul principal. În vara anului 2016, sătmărenii au decis să renunțe la portughezul Jose Araujo deși acesta avea un contract valabil cu CSM-ul și pe următorul sezon competițional. În primă instanță, Tribunalul București a decis că gruparea sătmăreană trebuie să-i plătească portughezului aproximativ 10.000 de euro, însă ambele părți au formulat apel, iar cauza se judecă în decembrie la Curtea de Apel București.

Fogel a mai adăugat că secundul Octavian Boian nu a avut dreptul Federației de a ocupa postura de principal, CSM-ul fiind și amendat în acest sens de către forul românesc.

"Cu domnul Boian nu am obţinut hârtiile necesare de la Federaţia Română de Baschet, am fost şi amendaţi după meciul de la Târgovişte unde nu a avut voie să se ridice de pe bancă."

Cu privire la noul tehnician, președintele sătmărean este de părere că schimbarea este de bun augur, obiectivul acestuia fiind câștigarea următoarelor patru meciuri pentru a putea pregăti revanșa cu Sfântu Gheorghe.

"Acum ne-am orientat spre un antrenor care a avut performanţe foarte notabile atât în campionatul spaniol, atât în campionatul maghiar, cât şi ligile europene. N-a venit târziu această schimbare, campionatul este lung. În următoarele trei săptămâni avem patru meciuri pe care trebuie să le câştigăm obligatoriu. Putem să pregătim în linişte revanşa cu Sfântu Gheorghe. O să fie bine”, a declarat Vasile Fogel, pentru aceeași sursă.

Foto: informatia-zilei.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!