Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Un nou succes pentru CSM Oradea în Ungaria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.09.2018

Campioana României, CSM CSU Oradea, a câștigat și cel de-al doilea meci amical din Ungaria, de această dată victimă fiind formația Szolnok Olaj KK, echipă pe care a învins-o la 11 puncte diferență, scor final 72-61. 

Oradea a debutat cu dreptul în acest joc, reușind să-și adjudece sfertul inaugural cu 16-12, iar în actul secund a continuat în aceeași notă, având să se desprindă și mai clar, scor 37-28 la pauză. După revenirea de la vestiare, confruntarea a fost una ceva mai echilibrată, însă gruparea maghiară tot nu a izbutit revenirea completă pe tabelă, Oradea intrând la vestiare cu un ecart de 8 puncte, scor 55-47. Echipa pregătită de Cristian Achim a gestionat excelent ultimele 10 minute de joc, fără a da șansa adversarilor să mai revină în joc și astfel a obținut o victorie la 11 puncte diferență, scor final 72-61. 

Punctele Oradiei în acest joc au fost marcate de Richard cu 20 de puncte, Barnette 16, Nicolescu 7, Kariniauskas 7, Watson 6, Valeika 6, respectiv Lazar cu 4 puncte.

În primul joc din Ungaria, campioana româniei a dispus de Alba Fehervar cu 100-76, iar sâmbătă, 8 septembrie, va juca la Debrecen cu formația DEAC din localitate. 

*Foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!