Stiri

Un star din NBA își sărbătorește ziua de naștere la București

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.05.2017

Enes Kanter, pivot la Oklahoma City Thunder, se va afla sâmbătă și duminică la București, unde va participa la numeroase activități dedicate baschetului, dar și la „Festivalul Multiculturalității”, în cadrul căruia își va aniversa de altfel și ziua de naștere. 

Mai citiți si alte stiri despre Enes Kanter:

Poveste şocantă cu un jucător din NBA

Draftat de pe poziția a treia în anul 2011, Kanter (24 de ani) joacă de 5 sezoane în NBA, cel mai puternic campionat de baschet din lume. Jucătorul de origine turcă este al cincilea cel mai bine plătit baschetbalist european din NBA, valoarea contractului său fiind de 70 de milioane de dolari.

Enes Kanter sosește în România la invitația clubului sportiv „Lumina Wolves”, țara noastră fiind una dintre destinațiile din cadrul turului global al „Enes Kanter Light Foundation”, a cărei misiune este stimularea conștientizării, sprijinul în dezvoltarea copiilor prin educație, reducerea sărăciei și armonia socială pe tot globul. 

În prima zi a vizitei sale în România, sâmbătă 20 mai, Enes Kanter va participa la „Festivalul Multiculturalității”, unde bucureștenii prezenți în Parcul Titan începând cu ora 18:00, vor avea ocazia să-l vadă în ipostaze mai puțin cunoscute, servind kebap și plăcinte turcești.

În cadrul spectacolului care începe la ora 20:00, pe scena special amenajată din Parcul Titan, Enes Kanter va beneficia de un moment deosebit, prilejuit de aniversarea zilei sale de naștere.

Ziua de duminică este rezervată activităților sportive și sociale. Enes Kanter va fi prezent la „Veranda Mall 3x3 League by Fitbit” (www.3la3.ro; www.3x3league.ro), prima ligă de baschet 3x3 din Europa. Competiția care se desfășoară în perioada 10 mai — 22 iunie pe esplanada mall-ului din zona Obor, este organizată de către „Sport Arena Streetball”, unul dintre cei mai importanți organizatori de evenimente de baschet 3x3 din lume, membru în FIBA 3x3 Advisory Board. Kanter va fi implicat în activități cu copiii și spectatorii prezenți la eveniment și va oferi autografe.

De asemenea, tot duminică, două ore sunt rezervate unui Basketball Clinic cu sportivii de la „Lumina Wolves”, pe care i-a încurajat de altfel încă de la lansarea oficială a acestui club.

„Lumina Wolves”, un proiect inovativ pe piața educațională din România, a luat naștere în primăvara acestui an în urma parteneriatului dintre Lumina Instituții de învățământ, Asociația Club Sportiv 4 Wolves și Clubul Sportiv Școlar nr. 4 din București. Proiectul pune laolaltă excelența în educație și baschetul de performanță.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate