Stiri

Ungaria - Milan Oluic a semnat cu Nyiregyhaza

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.10.2013

Milan Oluic, fostul pivot al Energiei Rovinari, a semnat un contract cu maghiarii de la Marso Nyiregyhaza. Pivotul de 2.10 metri îl înlocuiește pe americanul Dixon Bilal, la care s-a renunțat după mai bine de două săptămâni de probe.

În vârstă de 29 ani, Oluic a jucat ultima dată la Dinamo Tbilisi, în Georgia. A avut 17 meciuri jucate pentru această echipă și a avut medii de 11.5 puncte, 8.0 recuperări și 2.0 capace pe meci.

De-a lungul carierei, Oluic a mai jucat la Sloga Kraljevo (Serbia), Zenica (Bosnia), Spartak Pleven (Bulgaria) și Horsens (Danemarca).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!