Stiri

Ungaria - Milos Markovic a semnat cu Jaszbereny

Adrian Micinic

Adrian Micinic
27.09.2012

Milos Markovic, fostul jucător al lui CSM Oradea, a semnat un contract cu formația maghiară de primă divizie Jaszbereny KSE. Astfel, baschetbalitul ex-iugoslav va fi coleg din nou cu Rolland Torok. În primă fază Markovic se va afla în probe, însă oficialii clubului maghiar sunt optimiști că au găsit jucătorul de care au avut nevoie pentru postul celui de-al 3-lea străin (în liga maghiară e permis cu cel mult trei străini în lot).

În vârstă de 28 ani, jucătorul de 2.01 metri a evoluat pe parcursul sezonului 2011/12 la formația bihoreană unde a bifat 31 de prezențe. El a avut medii de 9.7 puncte, 5.1 recuperări, 2.1 pase decisive și 11.5 la eficiență. De asemenea, el a mai jucat în Divizia A la CSU Sibiu, pe parcursul sezonului competițional 2010/11.

De-a lungul carierei, Markovic a mai jucat pentru Sloboda Tuzla (Bosnia), Masinas și Sloboda Uzice (Serbia), respectiv Krka Novo Mesto (Slovenia). Milos a evoluat la nivel juvenil alături de Partizan Belgrad.

Jaszbereny a ocupat locul al 13-lea în precedenta ediție de campionat în Ungaria, salvându-se de la retrogradare la primul sezon în eșalonul de elită. În această vară maghiarii l-au înregimentat și pe Rolland Torok, tot de la CSM Oradea.

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!