Stiri

Unics Kazan va evolua în grupele Euroligii

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.09.2014

Sezonul 2014-2015 din Euroliga masculină își cunoaște toate echipele participante în faza grupelor, după ce rușii de la Unics Kazan au câștigat turneul de calificare desfășurat în Belgia la Ostend. 

Opt echipe au participat la acest turneu, timp în care baschetbaliștii din Kazan a câștigat trei meciuri: 90-86 cu Stelmet Zielona Gora, 82-71 cu Hapoel Jerusalem, respectiv 88-79 cu ASVEL Lyon Villeurbanne în finala turneului. 

Astfel, gruparea din Rusia va juca în Grupa A în Euroligă alături de Anadolu Efes, Dinamo Banco di Sardegna Sassari, Nizhny Novgorod, Real Madrid și Zalgiris Kaunas. Noul sezon din cea mai importantă competiție de pe „Bătrânul Continent” va debuta în data de 15 octombrie. 

Celelalte șapte echipe participante la turneul preliminar din Belgia (VEF Riga, Strasbourg, Telenet Ostend, ASVEL Lyon, Hapoel Jerusalem, CEZ Nymburk și Stelmet Zielona Gora) vor evolua în noua stagiune în EuroCup. 

De reamintit este faptul că, tragerea la sorți a grupelor din EuroCup, competiție în care este angrenată și CSU Asesoft Ploiești, va avea loc luni, 29 septembrie. 

*Foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!