Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad a perfectat un nou transfer

Valentin Todea

Valentin Todea
22.08.2017

Clubul arădean continuă campania de transferuri în vederea sezonului 2017-2018. Echipa galben-albastră a transferat-o pe americanca Jenny Vernet, o jucătoare de poziția 5 în vârstă de 22 de ani, anunță baschetarad.ro. Având o înălțime de 1,91 metri, baschetbalista a evoluat până acum în campionatele universitare din țara natală, NCAA1 și NCAA2, la Jacksonville și Young Harris.

În ultima stagiune, petrecută în divizia a doua a competiției inter-universități, Vernet a avut medii statistice de 11.3 puncte, 9.7 recuperări, 1.1 capace și 0.7 pase decisive în 26 de jocuri. În sezonul 2014-2015, ultimul în NCAA1 pentru Jenny, pivotul a adunat medii de 2.5 puncte și 3.4 recuperări în 27 de partide.

Până acum, lotul ICIM-ului pentru sezonul viitor este alcătuit din Flavia Ferenczi, Matea Tavic, Ildiko Nagy, Brandi Wingate, Adela Mercea, Christina Zidaru, Anamaria Ciotir și Jenny Vernet. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!