Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad câștigă meciul cu Universitatea Cluj

Valentin Todea

Valentin Todea
29.11.2015

Gruparea de pe malul Mureșului a învins pe „U” Cluj cu scorul de 67-50 (22-6, 16-8, 13-21, 16-15), într-o partidă din ultima etapă a turului Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Arădencele au început foarte bine întâlnirea și au condus cu scorul de 14-4 când tabela indica mai puțin de 5 minute de joc din primul sfert. Ulterior, diferența s-a majorat la 16 lungimi (20-4) după reușita de la mare distanță a jucătoarei cu numărul 10 din tabăra gazdelor, Eniko Laza. 

În prima parte a sfertului secund, Shawnta Dyer își aduce echipa la o diferență de 22 puncte în urma unui coș din interiorul semicercului, 30-8. Gruparea clujeană răspunde prin Brittany Wilson și Shanara Clark, 30-12. Jefimija Karakasevic reface avantajul amintit mai sus din pasa Ancuței Stoenescu (34-12), românca fiind cea care închide tabela după prima repriză la scorul de 38-14. 

Oaspetele ies mai mai montate de la vestiare și reduc diferența la 17 lungimi (45-28), după ce nou-venita Veshaundra Young marchează de la semi-distanță. Monique Reid punctează pentru 49-30 iar Clark stabilește scorul înaintea ultimului sfert printr-un three-point-play, 51-35.

Reid, din nou în mare formă în maieul ICIM-ului, duce scorul la 63-39 prin transfomarea a două libere. Trupa lui Dragan Petricevic dă replica prin Gabriela Cursaru, cea care înscrie de la 3 puncte, 63-42. Clujul înscrie prin Young pentru 65-50, în timp ce Karakasevic este ultima marcatoare a partidei.

Evidențiate de la Univ. Goldiș ICIM Arad au fost Reid (24 puncte, 17 recuperări, un capac), Karakasevic (8 puncte, 7 capace, 4 recuperări, 2 intercepții), Eniko Laza (9 puncte, 4 recuperări, 2 intercepții) și Kristen McCarthy (8 recuperări, 7 puncte, 4 pase decisive, o intercepție).

Pentru Universitatea Cluj s-au remarcat Brittany Wilson (16 puncte, 6 recuperări, 3 intercepții), Veshaundra Young (12 puncte, 5 recuperări, 2 intercepții, un capac), Ashley Grimes (10 puncte, 2 recuperări, o intercepție, un capac) și Ines Ajanovic (6 recuperări, 4 puncte, 2 intercepții, 2 capace, o pasă decisivă).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!