Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad învinge pe CST BC Alexandria

Valentin Todea

Valentin Todea
26.10.2015

Gruparea de pe malul Mureșului a trecut de echipa pregătită de Mădălin Piperea cu scorul de 71-50 (18-13, 17-13, 16-15, 20-9).

Jose Araujo a trimis în teren un prim cinci alcătuit din Laza, Hadzovic, Gill, Reid și Dyer, Alexandria răspunzând cu Arnold, Brown, Chivu, Alaiba și Voicu.

Aradul deschide tabela prin reușita de 2 puncte a americancei Reid, însă Arnold punctează de la mare distanță. Alina Chivu aduce un avantaj de 3 puncte pentru oaspete cu același procedeu, scorul devenind 5-8.  Gazdele trec în avantaj prin Dyer, 9-8. Karakasevic își aduce echipa la o diferență de 10 lungimi în startul sfertului doi, pentru ca aceeași Chivu să înscrie de la mare distanță, 23-16. Alexandria se apropie periculos în două rânduri, la 25-23 și 28-26, pauza mare venind la scorul de 35-26, Dyer marcând la ultima fază a primei reprize.

Brankica Hadzovic reușește un coș de trei puncte în startul sfertului trei, iar jucătoarea aflată într-o zi de grație, Alina Chivu, reduce diferența la 9 puncte printr-o aruncare de la mare distanță, tabela indicând 40-31. Reid și Voicu stabilesc scorul înaintea ultimelor zece minute, 51-41. Jasmine Gill deschide sfertul decisiv cu un three-point play, pentru ca Reid și Karakasevic să marcheze pentru 69-46, respectiv 71-48. Mihaela Mihai stabilește scorul final printr-o aruncare din interiorul semicercului.

De la Univ. Goldiș ICIM Arad s-au remarcat Monique Reid cu 15 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive, Brankica Hadzovic cu 15 puncte, 6 assist-uri, 4 recuperări și 2 intercepții, și Shawnta Dyer, aceasta marcând 13 puncte, reușind de asemenea 7 recuperări și 2 intercepții.

Pentru CST BC Alexandria au ieșit în evidență Alina Chivu, fiind autoarea a 21 de puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări și 2 intercepții, Elan Brown cu 11 puncte și 10 recuperări, și Teodora Manea cu 8 puncte marcate, 5 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!