Stiri

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în sferturi la Jocurile Europene Universitare

Valentin Todea

Valentin Todea
21.07.2017

Campionatele de baschet din cadrul Jocurilor Europene Universitare sunt în plină desfășurare în orașul Miskolc din Ungaria. La feminin, astăzi sunt programate jocurile din sferturile de finală, reprezentanta României fiind prezentă în această fază.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va juca începând cu ora 21:30 (ora României) împotriva Universității Singindum din Belgrad, Serbia, după ce a terminat pe poziția a doua grupa C, din care au mai făcut parte Universitatea din Strasbourg, ocupanta primei poziții, și Academia de Stat a Moscovei de Educație Fizică.

Studentele facultății albaiuliene s-au impus în disputa cu gruparea rusă, scor 80-64, marcatoare fiind Cristina Badi (29 puncte), Alina Chivu (24 p), Emilia-Mihaela Gherman (10 p), Georgiana Plăvițu (9 p) și Marta Fodor (8 p).

Universitatea franceză s-a dovedit a fi un adversar mult mai greu pentru românce, cele care au cedat întâlnirea cu formația din Strasbourg la o diferență de 31 de puncte, scor 70-39. Au punctat în acea partidă pentru Universitatea „1 Decembrie 1918” Georgiana Plăvițu (12 p), Alina Chivu (8 p), Cristina Badi (5 p), Mădălina Geleriu, Marta Fodor, Iulia Taltabet și Emilia-Mihaela Gherman câte 3 puncte, în timp ce Andreea Beldian a pus 2 puncte pe tabelă.

*Foto: Peter Praczki 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!