Stiri

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia luptă pentru locurile 5-8 la Jocurile Europene Universitare

Valentin Todea

Valentin Todea
22.07.2017

Reprezentanta României în competiția feminină a Jocurilor Europene Universitare de la Miskolc, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a cedat în sferturile întrecerii în fața Universității Singidunum din Belgrad, scor 79-46. Pe sferturi a fost 18-9, 17-9, 20-10 și 24-18 pentru sârboaice.

Pentru echipa țării noastre au marcat Alina Chivu 11 puncte, Iuliana Petrifălean 9 puncte, Cristina Badi 8 puncte, Andreea Beldian 6 puncte, Marta Fodor 5 puncte, Emilia Gherman 4 puncte, Georgiana Plăvițu 2 puncte și Iulia Taltabeț 1 punct.

Astăzi, începând cu ora 21:30, elevele lui Sorin Șimon se vor duela cu Universitatea din Aveiro (Portugalia). În cazul în care vor învinge, alb-albastrele vor juca în partida pentru locurile 5-6, iar dacă vor pierde, vor disputa meciul care contează pentru locurile 7-8. 

*Foto: Peter Praczki

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!