Stiri Liga I Feminin

Universitatea CSM Oradea a câștigat duelul cu ACS KSE Târgu Secuiesc din Liga 1

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.11.2017

Universitatea CSM Oradea s-a impus la primul meci disputat în noua ediție a Ligii 1. Bihorencele au primit vizita celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc și au câștigat cu 75-56, pe sferturi: 13-16, 27-11, 23-10 și 12-19. Dacă în sezoanele trecute, formația feminină din Oradea nu a emis pretenții nici în liga secundă, în acest an are și două straniere în lot.

Meciul dintre Universitatea CSM Oradea și ACS KSE Târgu Secuiesc a contat pentru etapa a 2-a din Liga 1. Pentru gazde a fost primul meci din actuala ediție a eșalonului secund, după ce partida din prima etapă, în deplasare la CSM 2 Satu Mare, a fost amânată pentru 8 noiembrie. ACS KSE Târgu Secuiesc venea după victoria din runda inaugurală, 65-57 acasă cu CS Universitatea 2 Cluj.

Universitatea CSM Oradea a obținut prima victorie, după ce în sferturile doi și trei a înscris 50 de puncte, iar oaspetele doar 21.

Kayla Mobley s-a remarcat cu 27 de puncte la debutul pentru echipa orădeană, iar cealaltă stranieră din lot, Brey Dorsett a încheiat partida cu 15 puncte. Pentru Universitatea CSM Oradea au mai înscris: Chiș 21 de puncte, Gavra 6, Kokovay 4 și Ciortan 2 puncte.

Cele două formații sunt repartizate în grupa 3. ACS KSE Târgu Secuiesc și CS Universitatea 2 Cluj conduc în clasament cu câte 3 puncte, urmate de Universitatea CSM Oradea cu 2 și CS SCM 2 Timișoara cu un punct. CSM 2 Satu Mare și FCC ICIM CSB 2 Arad nu au disputat încă meciuri în această ediție.

Pentru orădence urmează restanța din prima etapă cu CSM 2 Satu Mare, pe 8 noiembrie. Echipa condusă de Ioana Anica, Adriana Niculescu și Daniel Anica va juca apoi meciul din etapa a 4-a cu satelitul celor de la FCC ICIM Arad, pe 12 noiembrie, urmat de meciul de acasă din etapa a 3-a cu CS Universitatea 2 Cluj.

ACS KSE Târgu Secuiesc va întâlni în etapa următoare satelitul arădean, acasă, pe 5 noiembrie, pentru ca apoi să se deplaseze la Timișoara. Trupa lui Ljubomir Kolarevic are parte de meciuri cu formațiile secunde în această lună, urmând să găzduiască returul cu Universitatea CSM Oradea în jurul dății de 3 decembrie.

Toate echipele cu drept de promovare avansează în faza semifinală unde se păstrează rezultatele directe înregistrate în faza de calificare.

*foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!