Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj și FCC ICIM Arad deschid ultima etapă din acest an

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.12.2017

Meciul dintre Universitatea Cluj-Napoca și FCC ICIM Arad deschide ultima etapă din acest an. Cele două formații se întâlnesc joi de la ora 17 la sala Horia Demian. Formația condusă de Dragan Petricevic a jucat ultimul meci în această sală la începutul lunii octombrie, în prima rundă din campionat. De atunci vicecampioana și-a disputat partidele de pe propriul teren în sala Polivalentă.

„U” revine în fața propriilor spectatori după trei deplasări consecutive, la Sfântu Gheorghe, Satu Mare și Timișoara, pierdute toate. În această ediție de campionat alb-negrele au o singură victorie acasă din 4 partide, cea cu SCM Timișoara.

Arădencele au obținut primele două victorii în deplasare în această lună, la Târgu Mureș și Brașov. Galben-albastrele au cedat clar în ultima etapă, acasă cu campioana ACS Sepsi.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, pe locurile 7 (FCC ICIM) și 8 (Universitatea). Ambele au 13 puncte cu un bilanț de 3 victorii și 7 înfrângeri.

Din 2005 până acum au fost 33 de dueluri directe, cu 21 de victorii arădene și 12 clujene. Universitatea s-a impus în ultimele 5 întâlniri. În tur a fost 71-62 pentru alb-negre la Arad. Galben-albastrele s-au impus ultima dată în decembrie 2016, la Cluj.

Universitatea are o medie de 70,8 puncte încrise pe meci, față de 64,4 ale arădencelor. Gazdele de mâine stau mai bine și la defensivă, cu 73 de puncte primite pe meci, în timp ce ICIM are 74,4. Alb-negrele stau mai bine la recuperări (38,9 la 34), pase decisive (16,2 la 13), la procentajele de la linia de fault (82,9% la 72,9%) și la aruncările de la distanță (37,1% la 21,9%). Elevele lui Bogdan Bulj au mai multe intercepții (6,9 față de 5,9), mai puține mingi pierdute (12,8 față de 14,9) și stau puțin mai bine la șuturile de două puncte (46,7% la 42%).

Meciul dintre Universitatea Cluj-Napoca și FCC ICIM Arad se joacă joi 28 decembrie, de la ora 17, la sala Horia Demian. Partida va fi arbitrată de Alin Faur, Mate Stretea și Andrei Răileanu, supervizați de Radu Bucerzan. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!