Stiri Cupa României Feminin

Universitatea Cluj-Napoca întâlnește pe CSU Alba Iulia în sferturile Cupei României

Valentin Todea

Valentin Todea
07.12.2015

Gruparea de pe malul Someșului Mic primește vizita albaiuliencelor într-o partidă care contează pentru manșa tur a sferturilor de finală ale Cupei României. Confruntarea va demara astăzi la ora 19 și va avea loc în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

„U” Cluj vine după succesul de acum trei zile de pe teren propriu împotriva celor de la BCM Danzio Timișoara, scor 73-52, în timp ce gruparea antrenată de Miroslav Popov a cedat sâmbătă cu scorul de 69-72 în fața celor de la ACS Sepsi SIC, la Alba Iulia, în derby-ul rundei a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin.

În partida din turul campionatului, formația din Cetatea Marii Uniri s-a impus cu 59-52 acasă, chiar la primul meci al lui Dragan Petricevic pe banca Universității Cluj.

Echipele ce se vor duela în această seară au jucat două partide amicale și în luna septembrie, atunci când CSU Alba Iulia s-a impus în ambele întâlniri, scor 81-78 la Cluj-Napoca și 85-61 în orașul de pe Mureș.

Meciul va fi arbitrat de Ciprian Ciocan și Adrian Habor.

*Foto: Sorin Stanciu/CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii