Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca întâlnește pe Univ. Goldiș ICIM Arad în sferturile campionatului

Valentin Todea

Valentin Todea
25.03.2017

Confruntările din acest sezon dintre ”U” Cluj și ICIM Arad vor ajunge la episodul cu numărul cinci duminică, 26 martie, atunci când cele două echipe își dau întâlnire în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Meciul din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin va lua startul la ora 18:00.

Ambele grupări vin după victorii înregistrate în grupele valorice din care au făcut parte, clujencele trecând la limită acasă de CSM Satu Mare, scor 64-62, în timp ce Aradul s-a impus tot pe teren propriu cu CSBT Alexandria, scor 79-50.

Trupa de pe Someșul Mic conduce cu 3-1 în duelurile direct din actuala stagiune, combatantele întâlnindu-se și în dublă manșă în Cupa României, pe lângă confruntările din sezonul regulat al campionatului. Arădencele au furnizat surpriza și s-au impus în deplasare cu 69-76 în decembrie, pentru ca în ianuarie elevele lui Dragan Petricevic să câștige ambele partide din cupă. De atunci, Clujul a suferit schimbări la nivel de lot, în timp ce Bogdan Bulj i-a luat locul lui Stacey Nolan pe banca tehnică a celor de Univ. Goldiș ICIM Arad.

Partida va fi arbitrată de Alexandra Stan, Cosmin Prișcă și Dragoș Barbu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    HAI ARAD !!! Aratati ca sinteti mai bune ca locul ocupat de voi !!! SUCCES!!!

    cu 7 ani în urmă (26.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!