Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca a achiziționat-o pe Shanece McKinney

Valentin Todea

Valentin Todea
19.06.2016

Gruparea ardeleană este aproape de a-și definitiva lotul în vederea stagiunii 2016/2017. Astfel, ”U” Cluj a realizat cel de-al șaselea transfer din presezon, Shanece McKinney urmând să joace în alb-negru din această toamnă, notează ziardecluj.ro.

Baschetbalista din Statele Unite poate evolua pe pozițiile 4-5, având o înălțime de 1.93 metri. Ultima oară a fost în componența celor de la Chicago Sky din WNBA pentru un stagiu de pregătire, dar aceștia nu au păstrat-o pentru meciurile oficiale. Cu toate acestea, McKinney a bifat 24 de prezențe în prestigiosul campionat American în 2014, atunci când a strâns medii de 1.8 puncte și 1.4 recuperări în echipamentul formației New York Liberty.

În sezonul trecut, sportiva a evoluat pentru Union Hainaut în Franța și pentru Embutidos Bembibre în Spania, acumulând în peninsulă statistici de 11.7 puncte, 5.3 recuperări și 1.2 capace în 12 partide.

Absolventă a colegiului Louisana State, jucătoarea în vârstă de 23 de ani se află în fața celui de al treilea sezon ca profesionistă. În stagiunea 2014-2015, Shanece a terminat pe prima poziție sezonul regulat din Turcia alături de Cankaya, remarcându-se atunci cu medii de 14.4 puncte, 8.4 recuperări și 1.5 capace pe meci în 30 de partide jucate pentru trupa din Ankara.

McKinney a participat în Euroligă alături de toate formațiile europene la care a evoluat până acum.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!