Stiri Cupa României Feminin

Universitatea Cluj-Napoca primește vizita celor de la ICIM Arad în Cupa României

Valentin Todea

Valentin Todea
05.01.2017

Începutul de an aduce un nou duel între ”U” Cluj și Univ. Goldiș ICIM Arad, de această dată în prima fază a Cupei României. Partida tur dintre cele două echipe are loc joi, 5 ianuarie, gazdă fiind formația clujeană. Întâlnirea va lua startul la ora 18:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Confruntarea anterioară s-a lăsat cu replici de fiecare parte, trupa ”galben-albastră” impunându-se pe malul Someșului cu 69-76 în 9 decembrie 2016, într-un meci din returul primei faze a sezonului regulat din Liga Națională. În tur, Clujul a învins la Arad cu 71-75.

Fetele pregătite de Dragan Petricevic au înregistrat un succes în ultimul meci al anului trecut, 72-63 pe teren propriu cu Politehnica Național Iași. De cealaltă parte, elevele lui Stacey Nolan au cedat acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 63-69.

Partida din această seară va fi arbitrată de Dragoș Nicolae, Marius Epure și Costin Bogdănescu.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca KBSC2430 :

    18:00
    Nu cumva la 18:00 e meciul? Asa scrie si pe frbaschet si pe facebookul lui U

    cu 7 ani în urmă (05.01.2017) Raspunde
  • YMCA Valentin Todea :

    18:00
    Asa este, aveti dreptate. Multumim pentru atentionare!

    cu 7 ani în urmă (05.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii