Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Universitatea Cluj-Napoca se luptă cu CSM Târgoviște pentru un loc în finala campionatului

Valentin Todea

Valentin Todea
06.04.2017

”U” Cluj are un adversar redutabil în cursa pentru finala Ligii Naționale de Baschet Feminin. Trupa clujeană va întâlni pe CSM Târgoviște, primul meci urmând a avea loc vineri, 7 aprilie, începând cu ora 18:00, pe terenul formației pregătite de Dragan Petricevic.

Cele două combatante s-au mai întâlnit de patru ori sezonul actual, fiecare dintre acestea ajudecându-și meciurile de pe terenul propriu. Ultima confruntare s-a lăsat cu discuții, Universitatea câștigând categoric, scor 88-54, duel în urma căruia formația din Dâmbovița a contestat dreptul de joc al sportivei Ketia Swanier.

Clujul a trecut de Univ. Goldiș ICIM Arad în două meciuri în prima rundă a play-off-ului campionatului, în timp ce echipa pregătită de Cătăllin Tănase a răsturnat situația după ce pierduse primul meci acasă în fața celor de la CSM Satu Mare, calificându-se mai departe după trei partide.

Disputa din Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi aribtrată de Laszlo Bukuresti, Dragoș Nicolae și Marius Epure.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!