Stiri Juniori U20 Feminin

Universitatea Cluj a reuşit să se impună în faţa celor de la CS BBall 6 Sfântu Gheorghe în prima partidă a zilei

Andra Olpretean

Andra Olpretean
26.04.2014

Turneul final U20 feminin se desfăşoară în acest weekend în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. CS Universitatea Cluj, CS Olimpia Bucureşti şi CS BBall 6 Sfântu Gheorghe sunt cele trei formaţii care se duelează pentru titlul de campiană la această categorie.

Echipa clujeană, pregătită de Florin Covaciu, s-a impus ieri în faţa formaţiei Olimpia Bucureşti cu scorul de 66-59. Bucureştencele nu s-au lăsau intimidate de aceasta înfrângere şi au reuşit să se impună în cel de-al doilea meci disputat împotriva formaţiei din Sfântu Gheorghe cu scorul de 63-39.

Astăzi, formaţia “U” Cluj a întălnit, în prima partidă a zilei formaţia CS BBall 6. Clujencele au reuşit să învingă formaţia din Sfântu Gheorghe cu scorul de 62-46. Principala marcatoare a gazdelor a fost Mihaela Maxim cu 13 puncte, 3 pase decisive şi 15 unităţi la eficienţă, urmata de Marina Sfârlea cu 12 puncte şi două recuperări totale şi Iulia Răileanu cu 11 puncte, 5 recuperări totale şi un indice de 12 în dreptul eficienţei.

De partea oaspetelor, s-a remarcat Kincso Kelemen cu 22 de puncte, 6 recuperări totale, 2 pase decisive şi un indice de 22 la eficienţă, urmată de Noemi Gergely cu 8 puncte, 5 recuperări  şi 5 pase decisiveşi Reka Szilagyi cu 7 puncte marcate, 3 recuperări totale şi 2 pase decisive.                                                                             

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!