Mvp-ul etapei
Marian Alexandru Duică
Marian Alexandru Duică
Minute 02:15
Puncte 2
Pase decisive 1
Recuperari 1
Eficienta 4
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

Universitatea Cluj câștigă amicalul cu BC Mureș Târgu Mureș II

Dan Oancia

Dan Oancia
03.09.2015

Universitatea Cluj, retrogradată în sezonul trecut de pe prima scenă baschetbalistică din țară, a întâlnit-o într-o partidă amicală pe echipa a doua a celor de la BC Mureș Târgu Mureș. Trupa de sub Feleac, care-și dorește să stea cât mai puțin în Liga I de baschet, i-a învins pe mureșeni la 22 de puncte, scor 82-60.

Probabil cu orgoliul încă rănit după retrogradarea din sezonul trecut, clujenii au arătat ambiție și o defensivă agresivă, dar și omogenitate. Primele puncte marcate de BC Mureș II au fost de abia la 6 minute după începerea jocului.

Universitatea Cluj a avut un avantaj de 13 puncte la capătul primului sfert, pentru ca până la final diferența să fie de 22 de puncte, scor 82-60.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!