Stiri

Utah Jazz l-a transferat pe Jack Cooley

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.08.2014

Utah Jazz l-a înregimentat pe jucătorul american în vârstă de 23 de ani, Jack Cooley. Extrema de forță ce măsoară 2.06 metri a jucat în sezonul trecut pentru Trabzonspor, viitoarea adversară a lui U BT Cluj-Napoca în grupele EuroChallenge. Cooley a petrecut primul său sezon ca profesionist în Turcia.

Jack Cooley a jucat 28 de partide în prima ligă a Turciei, dintre care 19 le-a început ca titular. Americanul a avut medii statistice de 12.6 puncte și 6.9 recuperări în 22.9 minute jucate în medie pe partidă.

În 2013, Jack Cooley a absolvit la universitatea Notre Dame înainte să plece în Turcia. Extrema de forță a jucat 4 sezoane în NCAA iar în ultimul an, Cooley a avut medii pe meci de 13.1 puncte și 10.1 în 29.3 minute jucate pe meci. Cu toate acestea, Jack Cooley nu a fost draftat în NBA în vara lui 2013.

foto: www.rantsports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate