Stiri

VIDEO. Autocoș antologic înscris de un coechipier de-al lui Andreas Glyniadakis

Paul Olar

Paul Olar
24.04.2016

Sferturile de finală ale Play-Off-ului elen au oferit un moment antologic. Nea Kifisia și Aris Salonic și-au dat întâlnire sâmbătă într-un meci de totul sau nimic, avantajată fiind ultima formație amintită.

Aproape să se salveze și să trimită seria în jocul trei, Nea Kifisia conducea cu două lungimi, 95-93, când mai erau câteva secunde de joc. Planurile sportivilor îmbrăcați în alb și roșu au fost date însă peste cap de un autocoș antologic înscris de bulversatul Jermaine Marshall.

Disputa a intrat ulterior în prelungiri, acolo unde Aris a obținut biletele spre semifinale, impunându-se cu 108-103.

De notat faptul că la această fază a asistat și Andreas Glyniadakis. Fostul pivot al Energiei Târgu Jiu face parte din lotul grupării învinse în mod incredibil aseară.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe vlad :

    Intrebare
    De ce s-a marcat auto-cosul pe tabela? Tin minte ca in prima faza din eurocup (parca) anul asta un jucator a marcat intentionat un auto-cos pentru a intra in prelungiri si a avea sansa de a bate la diferenta necesara calificarii (conta cosaverajul) si acolo nu s-a pus.

    cu 7 ani în urmă (25.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!