Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

VIDEO. Buzzer beater-ul cu care Sirius Târgu Mureș a învins CSBT Alexandria

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.10.2017

buzzer beater sirius alexandria

UPM BC Sirius Târgu Mureș și CSBT Alexandria au oferit o partidă cu multe răsturnări de situație. Deși s-au desprins la 10, respectiv 7 puncte, nici una din echipe nu a reușit să-și păstreze avantajul și în ultimele zece secunde ecartul era de un punct în favoarea oaspetelor din Alexandria.

Antrenorul gazdelor, Ionel Brustur, a cerut time out cu 10 secunde înainte de final. Teleormănencele nu erau încă în penalizare și au făcut două faulturi, câștigând 6 secunde. Mai erau 4,1 secunde rămase din joc când Lawrence a repus din lateral pentru Robinson, aceasta a pătruns și i-a pasat sub coș lui Lawrence. Americanca a finalizat la limită şi a adus a doua victorie pentru mureșence în startul de campionat. Oaspetele au cerut invalidarea coșului pentru depășirea timpului de joc. Buzzer beaterul în imaginile care urmează: 

*foto: Jeff Warder

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Arătați și momentul aruncării!

    cu 6 ani în urmă (08.10.2017) Raspunde
  • 76ers :

    ...
    Depinde dupa ce se considera, adica pe tabela s-a facut 0:0 dar beculetele de pe panou nu s-au aprins, daca este dupa tabela cosul nu e valabil, daca este dupa beculetele de pe panou e cos valabil pentru ca s-au aprins dupa ce a dat drumul la minge...

    cu 6 ani în urmă (08.10.2017)
    • 76ers:

      ...
      M-am uitat mai bine si par sa se aprinda beculetele cand tabela ajunge la 0:0 si mai puternic ulterior, cosul nu trebuia validat dupa parerea mea :D

      cu 6 ani în urmă (08.10.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      .
      Deci, Alexandra Stan, arbitrul principal, e fata unei antrenoare de la Olimpia! Mădălin Piperea, antrenorul CSBT, e și la CSS Alexandria. În ultimii ani a transferat 2 jucătoare, conform grilei emise de FRB, de la Olimpia din grupa mamei Alexandrei. Alexandra se răzbună, cum prinde Alexandria cum o execută! Aseară nu a fost coș valabil, cine a fost în sală a văzut! Da' la o echipă ce trăiește, în anul de grație 2017, dintr-un buget de 400000 de lei se simte costul unei contestații de 1000 lei, sunt banii de transport pentru următoarea deplasare! Așa că bagi capul în pământ și zici că nu a fost!

      cu 6 ani în urmă (08.10.2017)
    Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Chiri
    Las-o naibii, v-au furat acuma cu doua puncte, Sepsi e furat meci de meci cu 20.

    cu 6 ani în urmă (08.10.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Mars în Mongolia, troll-ul dreakului

      cu 6 ani în urmă (08.10.2017)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      Chiri
      Adevarul doare rau asa-i? Si oamenii ca tine- ft putini dar ft incapatanati- cred ca au dureri cumplite. Din pacate pt tine noi aici suntem acasa din vecii vecilor. Si trebuie sa zici mersii. Tu ce crezi de unde vin banii pt asistenta ta sociala? Si ca sa lasam chestiile astea deoparte, te invit cu drag pe 21 octombrie in sala SF din Sepsiszentgyorgy, ca sa vezi care e diferenta dintre civilizatie si rahat.Sa nu uiti botnita acasa!!!

      cu 6 ani în urmă (09.10.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Bine ai pus problema laca !Cei care ne trimit in Mongolia,nu stiu,ca acolo exista civilizatie mai superioara decat in Tiganiada ! Chirita in viata lui nu a gustat o omenie mai convingatoare ca in secuime,unde oamenii sint si civilizati,si ordonati,si ospitalieri,si inteligenti,si cu bun simti...aerul emana o umanitate desevarsita si nu selectiva, plin de respect si fair play!

      cu 6 ani în urmă (09.10.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!