Stiri Juniori U17 Masculin

VIDEO. Buzzer-beater-ul de la 8 metri reușit de Ștefania Cătinean într-un meci din CN U18

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.11.2017

La finalul săptămânii s-a desfășurat al doilea turneu din faza de calificare a Campionatului Național rezervat junioarelor sub 18 ani. LAPI Dej a fost gazda grupei 2. După primul turneu ACS Napoca Baschet Cluj venea punctaj maxim, iar LAPI Dej avea cu un punct mai puțin.

Cele două lidere din grupă s-au întâlnit în prima zi a turneului doi. A fost un meci strâns, iar scorul era 55-56 cu 16,7 secunde până la final. Clujencele au egalat la 56 de la linia de fault, dar au ratat a doua liberă.

Jucătoarele în albastru au recuperat și mingea a ajuns rapid la Ștefania Cătinean. Jucătoarea cu numărul 17 a ținut posesia până spre finalul atacului, a așteptat blocajul și a aruncat înainte de ultima sirenă. Buzzer-beater-ul a adus victoria gazdei turneului, LAPI Dej, cu 59-56. Ștefania Cătinean a încheiat partida cu 25 de puncte.

ACS Napoca Baschet Cluj și LAPI Dej sunt la egalitate pe primele două poziții în grupa 2, cu câte 15 puncte (7 victorii și o înfrângere). Cele două echipe și-au împărțit victoriile la cele două turnee, cu formația din Cluj având avantajul rezultatelor directe.

*foto: Alina Cojocaru Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!