Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Buzzerbeater-ul lui Szijarto din propriul semicerc de 6.75m

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.02.2015

Foto: Răzvan Păsărică

CSU Asesoft Ploieşti şi-a luat revanşa în faţa Stelei Bucureşti după victoria obţinută sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 85-80. Faza serii a fost oferită iubitorilor sportului cu mingea la coş de către Levente Szijarto, extrema campioanei en-titre izbutind un coş din propriul semicerc de 6.75m. Graţie acestei reuşite gazdele au intrat la cabine cu un avantaj de 5 puncte, scor 46-41.

Sursa: csuasesoft.ro

Este al doilea sezon consecutiv în care prahovenii izbutesc o aruncare din propriul semicerc de 6.75m, după cea realizată de Filip Adamovic în meciul 5 al semifinalei cu "U" BT Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!