Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Campionii României, alături de Peluza Șepcile Roșii la „Haide U! Pe Scena Urbană”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.10.2017

Baschetbaliștii de la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, împreună cu staff-ul tehnic și echipe de juniori din cadrul clubului, au luat sâmbătă seara o pauză de la antrenamente și au participat la evenimentul „Haide U! Pe Scena Urbană” alături de sute de suporteri ai alb-negrilor sau doar simpli clujeni, respectiv alături de Opera Grup Project.

 Conform organizatorilor, „Haide U! Pe Scena Urbană” este un eveniment unic organizat vreodată în România. Mai exact, toată suflarea prezentă sâmbătă seara în fața Universității „Babeș Bolyai”, în frunte cu Peluza Șepcile Roșii și o orchestră simfonică, acompaniați de campionii României la baschet masculin, au cântat la unison melodiile consacrate ale galeriei clujene în cadrul unui spectacol muzical inedit. 

Cântecele peluzei au fost puse pe note muzicale, iar rezultatul final a fost unul neașteptat. De moment au profitat la maximum și baschetbaliștii pregătiți de Mihai Silvășan, în special noii-veniți, Zeljko Sakic, Justin Gray sau Lasan Kromah, care au fost infiltrați încet în spiritul Universității Clujului. Pe toată durata evenimentului, jucătorii de la U-BT au cântat alături de galerie, timp în care avea mereu telefoanele la îndemână pentru a surprinde momentul și a transmite mai departe apropiaților. 

În continuare vom atașa câteva dintre momentele suprinse aseară în cadrul evenimentului ”Haide U! Pe Scena Urbană”:

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

*Video: YouTube Sportul Clujean

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca KBSC2430 :

    Haide U!
    Momente extraordinare! Din nou am aratat ca U e mai mult decât o simpla echipa!

    cu 6 ani în urmă (01.10.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Eveniment
    Foarte frumos a fost. Am participat de la mic la mare. U Cluj nu moare!

    cu 6 ani în urmă (01.10.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Q.E.D.
    Intr-o lume tot mai pragmatica, spiritul a reusit sa "bata" polemica intretinuta de statistici, interpretari de regulamente, proceduri si supozitii.
    O veritabila proclamatie publica menita sa sustina realitatea perpetuarii spiritului U Cluj Napoca.
    Jos palaria !

    cu 6 ani în urmă (02.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!