Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Coşul lui Adamovic marcat din propriul semicerc de 6.75m

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.05.2014

CSU Ploieşti a obţinut victoria în meciul decisiv al semifinalei cu "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, scor 77-68. Spectaculoasa serie dintre cele două formaţii a fost încheiată într-un stil caracteristic, Filip Adamovic marcând un buzzer-beater de la aproximativ 26 de metri.

Coşul bosniacului a fost rapid preluat de către site-urile internaţionale, sportando.com publicând video-ul reuşitei pe canalele sociale. În mai puţin de o oră postarea a strâns peste 20 de republicări.

Sursă video: digisport.ro
Foto flash: Răzvan Păsărică

19 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    Adamovic
    Merita aplauze pentru reusita asta, probabil nu o sa mai aiba sansa asta dar, ieri a reusit si cu tot regretul infrangerii pot sa spun ca mi-a placut!

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      executie
      Superba executie!. Cu toate ca stim ca este mult noroc in astfel de executii, sunt de admirat. Personal (probabil si subiectiv) imi place mai mult cosul lui Dillon si nu pt ca a fos fara panou ci in special pt cum a aruncat. Adamaovic a luat mingea din spate si a aruncat, pe cand Dillon a impins cu ambele maini (ce forta trebuie sa ai in maini sa poti impinge asa distanta!!).
      Oricum felicitari Adamovic dar in primul rand felicitari Cluj, ati fost fantastici. Din punctul meu de vedere voi ati castigat semifinala, pt ca nimieni nu va dadea nici o sansa la vreo victorie iar voi ati aratat ca nu e nevoie doar de jucatori foarte buni ca sa castigi, itit trebuie jucatori sufletisti si nu in ultimul rand iti trebuie echipa iar voi aveti asa ceva. Bravo!

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Multumim, cred ca sentimentul de mandrie este mai puternic decat cel de tristete, baietii astia au jucat cu sufletul si au ajuns acolo nimeeni nu i-ar fi vazut! Cred ca este infrangerea din care am iesit cu capul sus si ne putem uita in ochi oricui fara sa ne fie rusine, am fost egali si chiar mai buni pe alocuri unei echipe net superioare din punct de vedere valoric!

      Bafta in finala!

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      corect
      ai exprimat perfect diferenta dintre cele 2 aruncari! cosul lui Dillon a fost mai spectaculos, aruncare cu ambele maini, scuturand plasa....asa ceva?!? o forta incredibila transpusa intr-un cos superb!!!

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    anul....
    trecut bc mures, a pierdut finala cu aseso.....cu 4-2, sa vdm anul asta cu cat pierde oradea.....in fine....toata lumea de pe forum se lamenteaza...cu privire la aseso....sa nu uitam ca oradea are ca sponosor rcs-rds(multi bani)...si o sa castigati in fiecare an campionatul cum ,castiga de multi ani ploiestiul....mai umblati un pic pe la arbitrii....oricum aveti sponsori fff potenti:))...fara suparare...totusi traim intr-o tara democratica....cine nu va lasa sa castigati voi campionatul in fiecare an?....

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      soft-ul asta...
      necreat dar decontat din banii nostri, neimplementat, dar in proiecte de milioane de euro....asa sa tot faci bani in tara asta!!! ca apoi sa-ti satisfaci mofturile! complicat....

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    ...
    mentionez ca nu tin cu echipa de baschet a asesoftului...oradea oras mare...multi privati(deci bani multi la mijloc)...nu mai zic de cluj sau sibiu.....numai ghita are banii in tara asta??

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      sponsori
      De unde stii tu cati bani primeste Oradea de la sponsori. Faptul ca rds e sponsor nu inseamna ca da bani multi ci doar ca da mai multi decat ceilalti sponsori. La Oradea sunt 3 sponsori principali (cei de pe tricouri) : rds, gavella si dgv. Deci rds are contributia asemanatoare cu a celor de la gavelle care nu e firma foarte mare. Ai mentionat Oradea ca oras mare, potent financiar. M-as bucura sa fie asa dar te inseli : comparativ cu orasele care au echipe in prima liga este doar peste Chiajna si Rovinari (desi acolo se invart bani multi). Oradea nu are sponsori "fff potenti" ci pe langa cei 3 mari exista multe firme mai mici care contribuie cu cat pot sa ajute baschetul.
      Iar apropo de Ghita, problema e ca nu are doar bani, are si foarte multa influenta (in special politica).
      Apropo de tara democratica, ai vazut semifinala de anul trecut Oradea-Ploiesti. Daca nu atunci lasa pe altii sa comenteze (daca ai vazut-o atunci ori nu te pricepi la baschet ori esti fan Asesoft si nu vrei sa recunosti).

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 stg:

      "U" ... BT
      Pana una alta si "U" are o banca in spate ... cu toate astea bugetul echipei e mic :)

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      aiurea
      ghita are bani din banii nostri, din bugetul de stat! cam subtire cu produsul pentru privat si cam excesiv pentru stat ;)

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    soso69/.
    rds...are cifra de afaceri cat toti ceilalti sponsori la un loc..nu??si ma refer la Oradea ca un oras mare(si ca intindere ...si ca locuitori)si cum ai zis tu sunt ffff multi privati...si politicul nu are nici o treaba....cu baschetul.....si oricum tu, te pricepi la baschet, ....scuze ca m-am bagat eu in seama pe acest site.....am impresia...ca va plangetzi ....prea mult....ati jucat si finala de cupa...si a-ti pierdut-0...cred ca si acolo a fost vb de politic......a-ti pierdut cupa romaniei, cu echipa de baschet a lui ponta?nu..??

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      vorbesti sa te afli in treaba
      cam bati campii cu gratie!!!

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @ardeleann
      1.Nu are sens sa vorbim de cifra de afaceri a RDS pt ca ei sunt sponsori in multe alte sporturi, in Oradea sau in tara. Cifra de afaceri nu e direct proportionala cu valoarea sponsorizarii.
      2.Nu s-a plans nimeni cand am pierdut finala cupei. Am felicitat Energia pt ca au meritat sa castige. Asa cum mentiona cineva pe site, sunt normale aceste infrangeri, nu poti tot timpul sa iesi victorios.
      3.Referitor la politic, eu doar ti-am raspuns la interpelarea ta cu privire la puterea lui Ghita.
      Si in incheiere, vreau sa subliniez ca noi nu ne plangem, noi doar scoatem in evidenta niste anomalii care nu-si au locul in sport in general nu doar in baschet. Atat! Oricum ne vom juca sansa noastra si daca e sa pierdem, macar sa pierdem pe teren, nu in culise.

      cu 9 ani în urmă (28.05.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Si pana la urma ce legatura ii intre reusita asta si sponsorii Oradiei! Arbitrajele la meciurile Cluj-ului cu Ploiestiul au fost decente iar calificarea lor a fost pe merit, a fost performanta sportiva! Nu stiu ce urmeaza pentru Oradea dar cu noi a fost OK si cred ca orice discutie despre arbitraj nu isi are locul!

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Nelu Stan :

    Aiurea!
    Noroc ca Asesoftul a condus mai tot timpul in ultimul meci. Daca ar fi reusit Clujul pe final sa intoarca rezultatul cred ca ati fi asistat din nou la mizeria obisnuita a arbitrajului! Nu spune nimeni ca Ploiestiul nu are o echipa buna doar nu atat de buna incat ea sa fie mereu si mereu castigatoare de 20 de ani! Nicio echipa de baschet din lumea asta nu e infailibila si de neinvins. Vreti exemple… le aveti in Euroliga. Si ei o iau pe coaja cand te astepti mai putin! Doar la noi e posibil asa ceva! Asesoftul exact atunci cand se simte amenintata intra arbitrul in joc si te face praf! Ati vazut cat de prost au aruncat si ploiestenii la cos in ultimele doua sferturi. Doar cosul de la final le-a mai spalat un pic din rusine! Asesoftul nu a invins sa fim seriosi in ultimele doua meciuri ci clujenii s-au batut singuri! Au avut Victoria in mana si si-au dat cu stangul in dreptul! Au suferit si ei de sindromul fricii de victorie si au trecut pe langa o performanta mare!In fine ar trebui toata lumea sa stie ca doar trei jucatori nu spui cine de la Asesoft sunt mai bine platiti decat toti jucatorii de la Oradea si Clujul la un loc! Restul “e” speculatii! Punct!

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Din pacate sau din fericire nu am asistat si mai mult de atat nu are rost sa discutam!

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    cine?
    si de de nu spui cine, daca stii?
    banuiam asta, dar as vrea sa stiu si care sunt
    poate ii curtam sa vina la noi!

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Teoria batului de chibrit! Iti dai seama ca nici Asesoft nu isi permite sa plateasca 1 mil. de Euro la trei sportivi!

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    Raspunde
  • YMCA alin67 :

    aplauze?!
    Felicitari?! Reusita?! Executie superba?! Sa fim seriosi. Pura intamplare alaturi de lipsa de caracter. Nimic in comun cu executiile lui Dillon sau Morris.

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!