Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO. Dado Arnautovic a fost comemorat la Ploiești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.06.2015

Campion din postura de jucător și antrenor al formației CSU Asesoft Ploiești, Dado Arnautovic a fost comemorat la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești, acolo unde sute de oameni s-au strâns pentru a aprinde o lumânare și de a fi alături de comunitatea baschetbalistică românească care a pierdut cel mai titrat sportiv și tehnician străin din LNBM. 

În semn de respect pentru întreaga sa activitate, conducerea clubului a inițiat o petiție pentru ca sala „Olimpia” să poarte numele lui Vladimir Arnautovic. Înmormântarea va avea loc marți, la Belgrad. Unul dintre sponsorii clubului prahovean asigură gratuit deplasarea suporterilor ploieșteni care doresc să fie prezenți la funeraliile programate în cursul după-amiezii de 2 iunie.  

video: ligaluiadita.ro

video: CSU Asesoft

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!