Stiri

VIDEO. FCC ICIM Arad a pierdut primul meci de la Ostrava, din CEWL

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.11.2017

FCC ICIM Arad a pierdut prima partidă din dubla pe care o joacă în acest week-end în Cehia. SBS Ostrava s-a impus cu 81-57, pe sferturi: 20-19, 20-6, 18-24, 23-8. Bogdan Bulj nu s-a putut baza pe Ildiko Nagy, convocată la naționala României. Monique Coker a fost aproape de double-double la revenirea în galben-albastru.

Gazdele au început partida cu Thompson, Raskova, Chambers,Kopecka și Kubickova. Bogdan Bulj le-a avut în formula de start pe toate cele 5 straniere: Montgomery, Tavic, Wingate, Hadzovic și Coker. Debutul partidei a fost echilibrat, cu cele două echipe trecând pe rând la conducere, iar cel mai mare avans al oaspetelor a fost de trei lungimi, la 5-8. 20-19 a fost scorul la prima pauză.

În sfertul secund s-a rupt meciul. Cehoaicele au început cu șapte puncte la rând, iar la jumătatea acestuia conduceau cu 10 puncte. Arădencele au avut probleme în atac și la pauza mare scorul era 40-25. Galben-albastrele s-au apropiat la șase puncte la jumătatea sfertului trei, iar la ultima pauză tabela arăta 58-49. După sfertul câștigat de oaspete (18-24), SBS Ostrava s-a distanțat din nou pe tabelă cu un parțial de 23-8 și s-a impus la final cu 81-57. Pentru cehoaice este prima victorie în această ediție a Ligii Europei Centrale, în timp ce arădencele au cedat a doua partidă.  

Partida integrală poate fi urmărită accesând acest link.

D'Asia Chambers a fost coșghetera partidei cu 26 de puncte, la care a adăugat 16 puncte, pentru 33 la eficiență. Antoinette Thompson a urmat-o cu 25 de puncte, 7 recuperări și 8 pase decisive. Americanca a jucat la trei echipe din campionatul românesc între 2012 și 2016: BCM Danzio Timișoara, Nova Vita Târgu Mureș și CSM Târgoviște.

Monique Coker a fost cea mai bună marcatoare de la galben-albastre, fiind aproape de double-double cu 20 de puncte și 9 recuperări în 34 de minute. Aceasta a revenit de câteva zile la formația arădeană. Pentru FCC ICIM Arad au mai înscris: Wingate 14 puncte (9 recuperări), Tavic 12 puncte, Hadzovic 7 puncte (7 recuperări), Montgomery 2 puncte (8 recuperări) și Mercea 2 puncte. Au mai jucat Ferenczi și Ciotir.

Gazdele au înscris 20 de puncte după greșelile adverse, față de 8 ale oaspetelor. 46-28 a fost scorul la puncte înscrise din spațiul de trei secunde. SBS Ostrava a încheiat partida cu 30 de puncte marcate pe contraatac, în timp ce arădencele au avut 12. Cehoaicele au avut 42,5% la aruncările din acțiune (31 din 73), în timp ce arădencele au înscris 20 de aruncări din 68 de încercări (29,4%). 53 de recuperări au avut gazdele, cu zece mai mult ca și galben-albastrele.

Cele două echipe joacă returul duminică, tot pe terenul celor de SBS Ostrava. Meciul este programat de la ora 12:30 (ora României). 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!