Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

VIDEO Faza meciului Dinamo – Poli Iași vine de la Amedeo Casale

Eduard Popa

Eduard Popa
19.12.2017

dinamo poli iasi

Dinamo București a pierdut al nouălea meci consecutiv, scor 84-66, pe teren propriu împotriva celor de la Poli Iași. Cu toate acestea, elevii lui Eugen Ilie au oferit faza meciului.

La începutul sfertului al doilea, Cezar Stănescu a reușit o intercepție în apărare. Căpitanul dinamovist a reușit un bounce pass excelent către Casale, care s-a înălțat și a înscris un dunk spectaculos peste apărarea ieșenilor.

După dunk, Casale a avut nevoie de îngrijiri medicale întrucât și-a sucit un pic glezna. Cu toate acestea, el a revenit pe parchet și a terminat meciul cu 9 pct și 5 recuperări în 19 minute. În acest sezon Amedeo Casale are o medie de 9,8 puncte și 4,4 recuperări pentru Dinamo.

Din păcate, Dinamo nu a rezistat în ultimul sfert și a pierdut și duelul cu Poli Iași. Roș albii au o șansă în plus etapa viitoare când vor juca în deplasare împotriva unei alte echipe aflată în criză, BC Mures.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!