Stiri Juniori U17 Masculin

VIDEO. Fiul lui Flavius Lăpuște, eroul Cupei Transilvania la Baby Baschet

Paul Olar

Paul Olar
13.02.2014

Coșuri spectaculoase, răsturnări de situație pe tabelă și multă distracție. Acestea au fost ingredientele ce au asigurat o excelentă desfășurare a Cupei Transilvania, ediția 2014.

Competiția din Târgu-Mureș a adus la start numeroase formații de baby baschet din țară, finala dându-se între "U"-BT Mobitelco și Viitorul București. Pentru a crea toate condițiile, organizatorii le-au oferit copiilor o prezentare în stilul Ligii Naționale, iar partida s-a decis cum nu se putea mai frumos, în ultima secundă.

Coșul decisiv a fost marcat de către David, tocmai fiul lui Flavius Lăpuște. Micuțul este legitimat la grupa de juniori a clubului "U"-BT Mobitelco și pare să-i calce pe urme tatălui, care a evoluat sezoane bune sub culorile alb-negre.

Totodată, Lăpuște Jr a fost desemnat MVP-ul actului final, reușita sa putând fi văzută în video-ul de mai jos. (Minutul 5:53).

*Foto: Facebook SportLife Romania

*Video: Canal Youtube "U"-BT Mobitelco

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Alo, totalbaschet !
    Mult mai important decat evolutia tanarului Lapuste este faptul ca s-au desfasurat, in week-endul trecut, prima runda a Turneelor Semifinale la U15 si U20.
    Daca tot vreti sa reflectati activitatea juniorilor, in ciuda faptului ca ati scos rubrica de pe prima pagina a site-ului poate ca ar fi bine sa mentionati astfel de evenimente ESENTIALE pt ce mai inseamna baschetul romanesc

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fanbasket :

    Alo, moldoveanule !
    Felicitari tanarului Lapuste si cat mai mult succes ii doresc ! Sa ajunga in viitor macar la valoarea tatalui sau ! De ce ar fi mai esential sa vorbesti despre niste semifinale decat de o finala castigata la alta categorie de varsta moldoveanule ?

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      prioritati
      Despre Turneul de babybaschet s-a mai scris un articol si este foarte bine dar eu am semnalat ca se neglijeaza aspecte mai importante din baschetul juvenil romanesc. Fiind fanbaschet ar trebui sa stii ca intre un turneu cvasiamical si Turneele Semifinale ale C.N., din care promoveaza primele 8 echipe la Turneul Final al respectivei categorii de varsta este o mare diferenta. In plus baza piramidei formata din babybaschet si minibaschet este extrem de numeroasa putand vorbi despre niste copii care " se joaca baschet ", pe cand incepand de la U15 si mai ales de la U16 putem vorbi despre juniorii din care poate, baschetul romanesc isi va alege jucatorii.
      Asta a fost sensul interventiei mele, fara falsa modestie, un foarte bun cunoscator al baschetului juvenil romanesc si care observa ca TOTALBASCHET nu mai acorda atentia cuvenita acestui segment.
      Cat despre tanarul LAPUSTE subscriu urarilor d-voastra si imi doresc ca peste 3-4 ani sa ma pot bucura de reusitele lui in una din echipele nationale de juniori.

      cu 10 ani în urmă (13.02.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @un moldovean
    Permiteti-mi sa va corectez! Zilnic s-a scris despre turneele semifinale U15 si U20, iar rezultatele finale alaturi de statisticile jocurilor de U20 au fost publicate pe flash. De asemenea clasamente si absolut toate informatiile le gasiti pe pagina special rezervata campionatului U20: http://totalbaschet.ro/categorie/U20-Masculin~48

    Intr-adevar pe prima pagina nu era publicata categoria "Juniori". S-a rezolvat problema, multumim de sesizare!
    Materialele U15 le regasiti in sectiunea juniorilor.

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Multumesc
      De pe Flash este foarte greu sa vezi un anumit articol din acest motiv nu le-am observat. Pacat pt ca vad ca ati reflectat evenimentele dedicate juniorilor . Multumesc pt revenirea rubricii mai ales ca incep sa se succeada fazele finale ale campionatelor de juniori

      cu 10 ani în urmă (14.02.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @un moldovean
    Incercam sa publicam cat mai multe informatii legate de juniori. In niciun caz nu dorim sa abandonam rubrica juniori, insa e multa informatie si in momentul de fata nu putem acoperi, din motive obiective, asa cum ne-am dori aceaste evenimente.

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!