Stiri

VIDEO. Golden State Warriors au ajuns în finala Conferinţei de Vest

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.05.2016

Campioana NBA Golden State Warriors a trecut de Portland Trail Blazers, scor 125-121 şi s-au calificat în finala Conferinţei de Vest după ce au câştigat seria cu 4-1.

Klay Thompson a reuşit 33 de puncte, cu 13 din 17 din acţiune şi 6 din 9 de la 3 puncte. Proaspătul MVP al ligii, Steph Curry, a adunat 29 de puncte şi 11 pase decisive, inclusiv ultimele 7 puncte pentru Warriors, iar Draymond Green a strâns 13 puncte, 11 recuperări şi 6 pase decisive.  

De partea cealaltă replica a venit de la Damian Lillard cu 28 de pct, 7 recuperări şi 7 pase decisive, CJ McCollum a adunat 27 de puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive iar Allen Crabbe a reuşit 20 de puncte.

Warriors vor juca în finala Conferinţei cu învingătoarea seriei dintre San Antonio Spurs şi Oklahoma City Thunder. OKC conduce cu 3-2 iar meciul 6 va fi pe teren propriu.

În finala Conferinţei de Est s-a calificat deja Cleveland Cavaliers, după ce a trecut cu 4-0 de Atlanta Hawks. Aceştia se vor înfrunta cu câştigătoarea seriei dintre Toronto Raptors şi Miami Heat. Scorul este de 3-2 pentru echipa canadiană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!