Stiri

VIDEO. Paul Pierce a disputat ultimul meci în Boston

Paul Olar

Paul Olar
06.02.2017

Moment emoţionant în Boston. Paul Pierce, de departe cel mai important jucător al lui Celtics din acest deceniu, a disputat aseară ultimul meci în TD Garden. Legitimat la Los Angeles Clippers, cel alintat The Truth se va retrage din activitate la finalul acestui sezon.


Confruntarea s-a încheiat cu victoria celor din Boston, scor 107-102, iar fostul căpitan al lui Celtics a evoluat timp de 5 minute, perioadă în care a totalizat 3 puncte. De notat faptul că Isiah Thomas i-a permis lui Pierce să aibă ultima aruncare a disputei şi să primească astfel ropote de aplauze din partea publicului.

Originar din Oakland, California, Paul va împlini 40 de ani în luna octombrie. El a absolvit colegiul Kansas şi a fost draftat în 1998 de către Boston Celtics. A îmbrăcat maioul verde până în vara lui 2013, când a fost transferat la pachet cu pivotul Kevin Garnett la Brooklyn Nets.

De numele celor doi sportivi amintiţi se leagă titlul cucerit de Boston în 2008, după o finală cu Los Angeles Lakers. Trei sezoane mai târziu, Celtics şi Lakers aveau să se dueleze într-o nouă finală, adjudecată însă de californieni.

Totodată, Pierce a fost numit MVP al finalei din 2008 şi a participat de 10 ori la NBA All Star Game. Până acum, extrema a totalizat 1.318 meciuri în sezonul regulat, remarcându-se cu medii de 20.0 puncte, 5.7 recuperări şi 3.6 pase decisive.

Iată şi un video în care puteţi vedea atmosfera de aseară, din TD Garden.

*Foto: espn.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Total baschet
    Nu se încarcă pe android din păcate.

    cu 7 ani în urmă (06.02.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!