Stiri Juniori U17 Masculin

VIDEO REVOLTĂTOR. Antrenorul i-a dat un cap în gură arbitrului la un meci de U13

Paul Olar

Paul Olar
08.05.2017

Situație incredibilă la un meci din campionatul național U13 masculin. CSU Ploiești s-a calificat la baraj în dauna bucureștenilor de la Lumina Wolves. Meciul disputat la Oradea acum câteva zile a oferit însă o situație cum rar s-a mai văzut în sportul cu mingea la coș.

Mai exact, Alexandru Vasile, antrenorul echipei Lumina Wolves, a fost revoltat de unele decizii ale arbitrului clujean Vlad Crișan. Tehnicianul și-a ieșit din minți în ultimul sfert al confruntării, când a aruncat cu o sticlă în arbitru și apoi i-a aplicat acestuia un cap în figură. Arbitrul a oprit imediat partida și a mers la vestiare, după cum se poate vedea și în video-ul de mai jos. În plus, pe parcursul întâlnirii, mai mulți părinți au reacționat violent, intrând pe teren.

Total Baschet a luat legătura astăzi cu arbitrul Vlad Crișan, cel care a declarat următoarele: 

“Lucrurile au degenerat după ce i-am dat al doilea fault tehnic. Atunci a reacționat cum a reacționat. Nu pot să spun că m-a lovit tare, mi-a curs puțin sânge în zona gurii. Nu a necesitat îngrijiri medicale serioase, însă am făcut o plângere la poliție pentru loviri și amenințări. Unii dintre părinți au fost extrem de nervoși, au intrat pe teren și i-am rugat pe organizatori să îi scoată afară. Imediat a reacționat și antrenorul, iar eu i-am dat al doilea tehnic. Eu mi-am făcut raportul și aștept să se ia măsurile care se impun.”

Pe lângă antrenorat, Alexandru Vasile este și arbitru de primă ligă, iar conform bazei noastre de date a oficiat 11 jocuri în ediția 2016/2017 a Ligii Naționale de Baschet Feminin . Foto: Alina Cojocaru

În altă ordine de idei, site-ul nostru a încercat să discute și cu antrenorul Alex Vasile, dar acesta nu a putut fi contactat până la ora redactării materialului.

Totodată, Alexandru Vasile, care este și arbitru prim divizionar feminin cu 122 de meciuri oficiate la nivel de seniori în ultimii opt ani, și-a povestit isprava pe o rețea de socializare, acolo unde a fost susținut de mai mulți oameni. Antrenorul de la Brașov, Eugen Roșu, a condamnat însă gestul. Ulterior, Alex Vasile și-a retras postarea de pe facebook.

Vom reveni cu detalii! 

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    ex
    ex-arbitru mediocru, ex-antrenor mediocru, ex-profesor mediocru, toate "ex"-urile datorate unor frustrari personale ce nu au ce cauta in sport. Felicitari "ex"-ului!

    cu 6 ani în urmă (08.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Nu chiar mediocru, a fost smecher! La juniori baieti tot se mai mediatizeaza, e o alta emulatie! Probabil o fi umplut paharul penibilitatea arbitajului! Sa vedeti ce e la junioare cand vine Svetlana cu corpu' de balet compus din tristi ajunsi in arbitraj la 30 de ani fara sansa de promovare, e prapad, noroc ca sunt, probabil, mai temperati!

      cu 6 ani în urmă (08.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      Continuare
      Mai temperati antrenorii!

      cu 6 ani în urmă (08.05.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Jenant
    Indiferent de deciziile arbitrilor, un asemenea comportament e desprins din neandertal, iar unii pretind că au evoluat.PENIBIL!

    cu 6 ani în urmă (08.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexknicks :

    Pedeapsa si apoi fuga la psihiatru
    Din pacate am avut ocazia sa ma intersectez cu acest grobian in campionatul lui peste prajit (aka Divizia Onoare din Bucuresti) unde activeaza ca jucator, mediocru, dupa cum il califica pe buna dreptate alt cititor. Derapajele lui din Onoare nu par la fel de grave cand e vorba de un joc intre niste adulti anonimi si la fel de mediocri ca acest neandertalian. Ce-i teribil de grav insa este faptul ca unor astfel de retarzi le este permis sa joace un rol in modelarea unor copii. Si mai trist este ca acest specimen nu reprezinta un caz singular. Pentru sanitizarea sportului juvenil, sper totusi sa primeasca o pedeapsa exemplara si sa dispara din acest fenomen cu ale carui valori morale nu are nicio legatura.

    cu 6 ani în urmă (08.05.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Te contrazic, sunt un fel de auxiliar al fenomenilui, imi vine sa ma ridic de la masa oficiala, atat la LNBF cat si la juniori, sa trag cateva capace unui hot cu fluier care, probabil, nu stie decat de pumn. Sunt arbitri care vin cu tema dictata, au simpatii sau antipatii! Da, e reprobabil gestul lui Alex, insa e rezultatul unui sir de greseli indreptate catre un punct clar. Pe deasupra, considet ca el, atat cat l-am vazut, nu era un arbitru care sa fie rau-voitor. Sunt altii care se stiu, inclusiv de public, cum fluiera. Mi-as face dusmani, nu semnez cu pseudonim, daca as face o lista cu cei din LNBF sau juniori feminin!

      cu 6 ani în urmă (08.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dolphin :

    dat exemplu!
    suspendat definitiv din viața sportivă!

    cu 6 ani în urmă (09.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!