Stiri Juniori U17 Masculin

VIDEO. Replica oficialilor celor de la Napoca Baschet în scandalul de la U18F: „Te doare mintea!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
09.05.2018

napoca baschet scandal baschet feminin u18

Weekendul trecut, părinții fetelor de la echipa U18 de baschet feminin a celor CSS Sibiu i-a arătat cu degetul pe cei de la Federația Română de Baschet pentru faptul că au făcut astfel încât echipa lor să joace în Turneul Final B, chiar dacă își câștigaseră pe teren dreptul de a juca în Turneul Final Divizia A.

Toate acestea cu largul concurs al celor de la ACS Napoca Baschet School, care ar fi folosit intenționat o jucătoare fără drept de joc în partida cu Sepsi, pentru a pierde acel meci la masa verde și a le trimite pe covăsnene la Turneul Final – A. Cel puțin așa susține antrenorul sibiencelor, Lucian Negru.

Replica ne-a oferit-o Ovidiu Părău, unul dintre fondatorii clubului ACS Napoca și tatăl Irinei Părău, jucătoare care a debutat și în LNBF. Acesta susține că echipa clujeană nu a avut niciun aranjament cu Sepsi. Părău afirmă că jucătoarea folosită la meciul cu echipa covăsneană, motivul pentru care echipa sa a pierdut la masa verde, a fost folosită mai mult de 10 minute, nu doar 30 de secunde cum acuza Lucian Negru. Mai mult, Părău subliniează că arbitrii și-ar fi dat ok-ul pentru prezența acesteia pe parchet.

„Fata care se retrăsese inițial și a revenit a jucat peste 10 minute, lucru care se poate vedea și pe filmare, nu doar 30 de secunde. A fost nevoie să o folosim din cauza absențelor de la echipă. Arbitrii au spus că fata aceasta e în regulă să joace, că poate să joace. Noi ne-am bazat pe ce au spus arbitrii.

Irina Părău se accidentase la echipa de senioare, în seara de dinainte, într-un meci televizat unde se poate vedea că a jucat cu entorsă. Şi apoi a doua zi, în meciul cu Sf. Gheorghe a jucat 20 de minute cu entorsă, şi apoi 40 de minute cu Sibiu. Mai apoi a tras de ea toată săptămâna ca să poată să joace la turneul final, în condiţiile în care a făcut recuperare doar o săptămână. Iar acum să vină cineva să spună că am făcut blat cu Sibiul, că ne-au bătut, când fetele noastre erau obosite după meciul jucat în ziua anterioară. Te sperie mintea. Sau să folosim o fată care în realitate are toate actele în regulă, carnet semnat de Federaţie, analizele medicale, tot, doar că nu apare pe lista Federaţei. Sunt dispute cu privire la faptul în ce situaţie se încadrează această chestiune. Din câte ştiu trebuia să se plătească o sumă de bani ca să o înscrie pe lista respectivă.

Totalbaschet: Și fata respectivă a fost înscrisă până la urmă?

Nu ştiu dacă în 48 de ore, pentru că după lucrurile au luat-o razna. Cine a mai pomenit ca pe unii să îi batem de îi uscăm și apoi să pierdem cu 20-0.”

Ovidiu Părău contestă calitățile antrenorului Lucian Negru, pe care îl consideră un instigator:

„Se acordă foarte mare importanţă unui antrenor scandalagiu şi cu o prestaţie urâtă în domeniul acesta. Tot cu un antrenor de la Cluj în urmă cu 4-5 ani s-a bătut în sala respectivă, s-a ajuns la bătaie fizică. Copiii noştri muncesc şi se pregătesc şi fac multe lucruri deosebite în condiţiile în care avem probleme ca echipă. Și vine individul ăsta și numai împroșcă în stângă și dreapta cu noroi. Tatăl dânsului a intrat peste părinţii noştri, peste doamna Pane de la Timişoara. Ea nu era în grupul nostru, nu am ştiut-o atunci şi a mers la ea şi a înjurat-o şi a sărit la bătaie. Şi da, ne-au bătut în teren, dar a fost cu cântec toată treaba respectivă. Vă trimit un filmuleț în care antrenorul de la Sibiu intră în fața Irinei Părău pe un contra-atac. Mimează ceva aspecte tactice, dar el în realitate intră pe teren ca să o incomodeze, iar Irina a trebuit să-l dribleze si pe el în drumul spre coș. Oricum, noi oriunde i-am întâlnit i-am bătut la peste 30 de puncte. Noi am jucat înainte cu o zi un meci cu Sf. Gheorghe pe care i-am bătut la 30 de puncte, dar a fost un meci foarte greu, în ciuda scorului, iar a doua zi am jucat cu Sibiul şi am pierdut. Nici noi nu ne-am dorit să pierdem, dar dacă am pierdut la Sibiu, lumea a zis că am făcut blat că am pierdut la Sibiu, iar apoi a venit problema cu acea fată care este sau nu este trecută pe tabel. „Te doare mintea”!

Acesta susține că la o partidă între ACS Napoca Baschet și CSS Sibiu, Negru ar fi intrat chiar pe teren pentru a bloca un contraatac al formației clujene și că de fiecare dată când formația sa a jucat pe malul Cibinului, a fost dezavantajată.

„Am și filmarea întregului meci, și acolo se poate vedea de pildă cum arbitrul de la masă care era cumnata antrenorului, a trișat destul de serios. Adică, arbitrul din teren arăta faulturi personale pentru o jucătoare care era în teren și doamna arbitru trecea greșeala pentru o altă jucătoare care era pe bancă. Vă dați seama că noi comparăm lucrurile acestea, că părinții aceia sunt revoltați, dar în realitate s-au făcut „furăciuni” groaznice acolo la Sibiu. Nu e de ieri de azi. În urmă cu ceva timp echipa noastră a jucat acolo, şi echipa din Sibiu nu a trecut terenul timp de 5 minute şi în intervalul acesta când nu a trecut de mijlocul terenului, a înscris 6 puncte, inclusiv pe tabelă. Toate lucrurile acestea s-au petrecut acolo la Sibiu. Sigur că fetele noastre când s-a întors în Cluj au cerut să le lase să dea peste 100 de puncte. Spuneau fetele că nu li se pare în regulă ce s-a întâmplat acolo şi le-au bătut cu 101 la 1.”

CITEȘTE ȘI: Lucian Negru: "Ne-am luat-o în freză si le-am spus fetelor să o privească precum o lecție de viață

CITEȘTE ȘI: Un nou scandal în baschetul juvenil! "Mu.. lțumim FRB"

 *foto: Napoca Baschet facebook

36 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    daca poate si proba acest domn
    afirmatiile cu netrecutul terenului 5 minute si cu scorul 101-1.
    Ca tot le filmeaza el pe toate...care ii convin.

    Nu vreau sa ma transform acum in avocatul diavolului, mai ales fiind vorba de SB, adversari de traditie pt CJ, dar totusi declaratiile acestui domn sunt foarte fishy.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • ovidiu parau :

    Probe
    Am o arhiva de cateva sute de meciuri ale echipei noastre din ultimii 9 ani, la toate categoriile de varsta . Pot proba fiecare afirmatie.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      D-le Părău, fata d-voastră nu s-a format la Galactica Cluj? Adică fata d-voastră juca la Galactica iar d-voastră erați membru fondator la NBS? Nu a fost transferat un lot intreg in toamna anului 2015 de la Galactica la NBS doar ca sa reușească măcar un an NBS să câștige titlul la generația 1998 in fața CSS Alexandria, cu toate acestea plus Cretu de la Galați si Salatioan de la Dej, NBS, precum d-l Goe, mai rămânând o data, în total de 7 ori, repetentă? Mda, după complexul Alexandria se pare că acum a căpătat complexul Târgoviste, începând cu semifinala de la U16 de la Brașov când echipa dumneavoastră a reusit într-un 1'40" să risipească un avantaj de 11 puncte, pierzând cu 51-50, apoi 2 ani la rând la U18. Da, dom'le, eu știu bine sectorul ăsta feminin, la Alexandria avem pe Dragnea(puteți să il luați in Ardeal si sa-l dati vecinilor) și sectia ultraperformantă de baschet feminin de la CSS. Cunosc multe practici ale NBS, echipa favorita a duamnei Svety, cunosc si metehnele d-lui Negru, cunosc si cum fata d-lui sef de la NBS a fost luată in 2016 la lotul național U18 in detrimentul uneia de la Alexandria care luase câteva titluri la rând doar pt că Carmin antrenor... Stii ce e tragic, suntem noi în sud caracterizați ca mitici da' miticismele văd că în baschetul feminin juvenil sunt mai multe in Ardeal. Tragic, mai ales că din toate fetele introduse în acest scandal doar Irina va juca la un nivel cât de cât mediu.

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Eu am auzit, de la diverși cetățeni care au legătură cu baschetul feminin juvenil, că, într-adevăr, a fost jaf la Sibiu iar Carmin și Boț i-au promis că i-o coc lu' Negru. Si așa au făcut.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • Roxana13 :

    Jaf la Sibiu
    Daca exista o proba video a meciului de la Sibiu (din cate stiu eu, nu exista doar una), de ce nu ii lasam pe cei care cunosc regulamentul (reprezentanti ai FRB, daca e cazul) sa isi dea cu parerea daca a fost sau nu "jaf la Sibiu"?? Parintii si alte terte persoane... sunt "foarte buni cunoscatori", intradevar. Si este o caracteristica nationala "datul cu parerea" in domenii nu foarte bine stapanite. Mai mult, il rog pe domnul Parau sa se informeze putin mai mult, pentru ca unele date furnizate site-ului sunt eronate. Domnul Parau fiind unul din fondatorii clubului ACS Napoca, ar fi trebuit sa poata intra in posesia folii de joc, iar undeva in josul paginii se poate observa care au fost oficialii meciului si rolul lor la masa oficiala. Cumnata antrenorului a fost oficial la acel meci, cu rolul de "operator 24". Acest lucru inseamna ca nu a avut nicio legatura cu foaia de joc, scor, greseli personale. Doar cu timpul de atac. La Sibiu, tabela este destul de mare si vizibila, incat orice greseala a oficialilor sa poata fi usor sesizabila.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Hai lasă, am mai simțit si noi, am mai fost in sala CSS Sibiu si am văzut arbitraje in care acel 5% dat gazdelor se multiplică cu n. Asa că nu... Iar federația și comisia de specialitate nu face nimic, mai ales la junioare. Da, ar fi trebuit ca NBS să fie oedepsită dacă a folosit voit acea jucătoare. Din spusele unora din fenomen chiar așa a fost. Da' nici d-l director adjunct al CSS Sibiu, mai e?, nu e cel mai bun exemplu de corectitudine. Arbitrajele de la CSS Sibiu, fete-nu știu situația la băieti, sunt mereu mai mult decât favorabile gazdelor. Enumăr arbitrii de casă de acolo?

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • radu44:

      Enumerati
      Domnul Cristian Chiriță. .. dacă sunteți cunoscător de baschet....spuneți-ne care e nivelul arbitrajelor la baschet juniori?unde se fluiera ,ca zona,cel mai corect?....și da puteți enumera arbitrii de casa....

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    Raspunde
  • FCC Baschet Arad Lițiu Mihai :

    Arbitru / comisar
    O întrebare am și eu referitor la afirmațiile d-lui Parau. Cine stabilește dreptul de joc al unui jucător? Arbitrul sau comisarul? Dacă arbitrii și-au dat acordul ca acea fată să evolueze și mai apoi echipa dânsului a pierdut meciul, a făcut d-l Parau memoriu împotriva acestor arbitri, a atacat decizia de pierdere a partidei? Sau pur și simplu i-a convenit deznodământul?

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      De regulă, nu vin comisari la jocurile de junioare, doar la turneu final, rar la cele semifinale. Arbitrii, pe baza tabelului emis de federatie verifica legitimatiile.

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    Raspunde
  • radu44 :

    Exemplu
    Ce exemplu sa dea domnul parau unor junioare?cum sa face o magarie?el singur sa dat de gol.acea fata nu avea drept de.joc dar totusi a jucat..deci...sa facut ..premeditarea.Sint curios daca a doua zi(exact in timp de 24 h..e regulamentar pt contestatie)...clujul invingea pe teren...oare cei de la sfintul.gheorghe mai faceau contestatie?spun eu..ca ..nu...dar ei au sunat la echipa din covasna...si au dat ok pt a contesta..Afirm asta pentru ca..antrenorul covasnean nu avea de unde sa stie ca pe lista oficiala ..fata cu pricina nu era trecuta...dar ea avea legitimatia in regula.A...sa nu uit..domnul Parau..ca oficial al echipei..stie ca in decembrie sa incheiat perioada de transfer?de ce si cum ..la.turneul.final...jucatoarea a jucat ?a avut acceptul federatiei..banuiesc..dar nici ei nu puteau da acest accept..pentru ca este neregulamentar

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • ovidiu parau :

    Drept de joc
    Jucatoarea in cauza este legitimata si joaca de ani buni la NBS. Deci nu e o jucatoare transferata acum. Ea a interrupt temporar activitatea si a revenit recent la echipa.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • radu44:

      Lista
      În perioada de transferări se mai putea modifica lista.....de aceea am pomenit de acea perioada....chiar dacă jucătoarea e din Cluj. ...atunci se putea complecta lista...?eu stiu sigur ca fata nu mai era pe lista..din momentul ce ea a anuntat ca vrea sa se lase..ca..a revenit e alta poveste,deci cum a putut juca daca nu era pe lista,

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Dacă a fost modificat tabelul de 16, fiind ștearsă, nu mai are drept de joc cu toată legitimarea ei!

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    Raspunde
  • radu44 :

    Drept de joc
    Una e sa ai legitimatia ok..si alta e sa nu fii pe acea lista data faderatiei....lista care contine numele jucatoarelor cu drept de joc pe parcursul campionatului national

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • Klaus75 :

    Mu_ _ltumim SB
    Stau si citesc de cateva zile ceea ce apare pe site-ul Total Baschet si nu stiu ce atitutine sa iau.
    Inteleg ca StudentU are o problema personala cu d-l Carmin Popa si de aceea isi permite sa jigneasca ascunzandu-se in spatele tastaturi.Nu conteaza ca loveste si in echipa de fete, fete care si-au sacrificat din timpul liber si din programul scolar sa reprezinte CLUJUL. Macar la asta trebuie sa se gandeasca inainte de a scoate aberatiile acelea pe gura.
    Din alt punct de vedere, tot scandalul incepe de la neputinta unui antrenor - dl Lucian Negru - care nu a putut sa bata Sf Gheorghe decat 1 meci din 4 posibile, beneficiind in cazul celor 3 infrangeri de niste "situatii exceptionale" - in cazul acesta ca fetele de la Sf Gheorghe au fost mai bune - si care acum se caineaza ca este furat de FRB si NBS.
    Da, cei de la NBS au gresit si au platit atat cu pierderea meciului cat si cu amenda specificata de regulament.
    Credeti ca aceasta "miscare" a fost inadins gandita cu o zi inainte de meciul de la SB pt ca cei de la NBS se asteptau sa piarda? Daca chiar isi doreau pe Sf Gheorghe in Turneul Final A nu puteau sa piarda direct jocul cu acestia? Va spun eu, ca era mult mai usor. Dar antrenorul Popa Carmin nu face astfel de calcule. Chiar nu intereseaza pe nimeni de culoarul pe care il ai daca esti pe locul 1,2 sau 3. Fetele sunt invatate si stimulate sa joace la victorie fiecare meci.
    Ii apreciez pe parinti de la SB pentru daruirea de care dau dovada pentru sustinerea echipei lor. Ceea ce nu inteleg eu este de ce nu isi pot asuma si esecurile. Credeti ca parinti ca dezvoltarea copiilor vostri este afectata de neparticiparea la un turneu final? De ce nu constientizati ca injuraturile antrenorului "de mama, de sfinti, de dumnezei" sunt mult mai nocive si va afecteaza copii pe termen mai lung decat o decizie a FRB. Stiti ca difenta dintre o agresiune verbala si una fizica este de doar... o palma? Sau antrenorul le injura preferential doar pe fetele venite de la Arad?.Ceea ce va scrie pe tricouri adica: MANDRU CA SUNT SIBIAN: la ce se refera?
    Da sunt si eu parinte a unei fete ce joaca la NBS Cluj si sunt mandru de aceasta.Vreau sa spun ca toate aceste polemici incepute de un "non-antrenor" - din punctul meu de vedere - a afectat imaginea noastra ca si club pe tot parcursul Turneului Final ajungand sa fim "banuiti" in meciul cu Olimpia Bucuresti ca nu vrem sa castigam pentru ca LAPI Dej sa nu i-a locul 3. E NOAPTEA MINTI!
    Indiferent cu cat "rahat" veti continua sa aruncati in echipa noastra noi vom fi mandri de fetele noastre, de ce au realizat pe teren si in afara acestuia, mandri de echipa tehnica care le-a format si ajutat sa ajunga pana aici.
    Si da felicit Sibiu pentru ca a castigat Turneul Final B de la Alba. Nu ii pot felicita pentru bannerul afisat, dar asta este doar pozitia mea ca parinte.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Atunci să înțeleg că D-l Carmin sau altul din organigrama NBS, responsabil cu legitimarea jucătoarelor, sunt incompetenți deoarece au trecut pe foaie o jucătoare scoasă de pe tabel? Treaba pute din ambele părți!

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • SIBIAN100%:

      PUTE RAU
      se pare ca usor, usor apropiatii acestui club incep sa isi toarne singuri cenusa in cap.

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • radu44:

      Dat de gol
      Vad ca domnul Chirita..usor usor isi da seama cu cine are de a face🤣Sint convins ca nu ia placut schema facuta de domnii antrenori clujeni

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      m am bagat neintentionat
      intr un razboi care nu este al meu. Trebuia sa mi pastrez pt mine parerea despre Carmin Popa. A fost deplasat sa mi o exprim public.
      Cat despre echipa si jucatoare n am spus nimic de rau. Totusi, sa fim sinceri, nu cred ca reprezentarea Clujului este pt fete si parintii acestora primordiala, ci propria performanta sportiva si perspectivele fiecareia dintre ele de a ajunge sa joace la nivel profesionist..cat de cat. A trecut demult vremea cand se juca pt culori. Poate sunt un scpetic dar asa vad.
      In rest, va las pe toti ceilalti sa argumentati asupra problemei de fond. Din punctul meu de vedere, ca de obicei in astfel de situatii, adevarul e undeva la mijloc si fiecare parte incearca sa traga pe turta ei.
      Pt mine concluzia e clara,din numeroasele relatari din media pe tema baschetului juvenil: eixsta practici daunatoare atat din partea parintilor si a antrenorilor cat si din partea cluburilor si a FRB. Si asta pt ce? Pt orgoliul unora. Caci sa fim seriosi, din toti copii astia care se straduiesc, doar 1-2% vor performa. Deci nici macar nu i o miza financiara sau de alt fel. E doar cine o are mai..tare.

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    Raspunde
  • SIBIAN100% :

    FRF&NBS blat fara nici o jena
    Din punctul meu de vedere cel mai josnic om de pana acum este acest "domn" Parau care se pare ca minte cu o nerusinare iesita din comun. Cum poate un astfel de parinte sa faca asemena afirmatii???
    Draga domnule Parau, daca tot a fost japca si hotie la Sibiu de mare antrenor pe care voi il venerati Carmin Popa la sfarsitul meciului de la Sibiu l-a felicitat pe domnul Negru pentru evolutia fetelor si pentru modul de abordare al jocului???
    Intrebat in parcare chiar de catre voi "magnificii parinti de la Cluj" de arbitraj, acesta s-a rastit la voi si v-a zis sa o lasati mai moale cu acuzele fara dovezi, Sibiul a castigat meciul datorita unei evolutii foarte bune si sa recunoastem pe o zi proasta a Clujului.
    Cum este posibil sa ne uitam in gura unui om care vorbeste din perspectiva unui parinte si fondator de club in aceslasi timp. Acest om da dovada de o lasitate si o prostie greu de crezut si imaginat....marea mea nelamurire este urmatoarea: de ce CARMIN nu a facut inca nici o declaratie pe acesta tema?? Oare pentru ca se stie cu musca pe caciula pentru ca a asculata ordinele marelui artizan a acestei manareli si anume un asa zis "FLORIN", care stim foarte bine functia pe care o ocupa si alte lucruri mai face???

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • SIBIAN100% :

    Atitudea domnului Negru
    Domnul Negru nu este singurul antrenor din tara care foloseste cuvinte neortodoxe in timpul desfasurari meciurilor, si cu toate aceste este in continuare foarte iubit de jucatoarele sale in activitate si nu numai chiar si de fostele eleve care le-a avut si care ii poarta un foarte mare respect. Nu inteleg de ce toata lumea il acuza de modul cum se comporta avand in vedere ca are o sustinere enorma din partea parintilor (care apropo sunt de fata cand el se manifesta cum se manifesta) si nu a avut niciodata plangeri referitor la iesirile sale. Elevele sale vin cu placere la antrenamentele si le face sa placere sa lucreze cu el.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • SIBIAN100% :

    klaus instigatorul
    Dupa afirmatia de facuta mai sus reiese faptul ca domnul Klaus si persoanele care il insoteau nu au facut tot meciul altceva decat sa insitge prin iesirile necontrolate de huligani la adresa antrenorului de la Sibiu. Aceste persoane s-au asezat ostentativ deasupra bancii echipei sibiene si nu au facut altceva decat sa tipe :"uite cum urla descreratu" , "labil psihic", etc. Il rog pe acesta cale pe domnul Parau sa puna si aceste filmari la dispozitia noastra pentru ca din unghiul din care a filmat s-au vazut si auzit foarte bine cele enumerate mai sus.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • radu44 :

    Klaus
    Klaus ce legatura are faptul ca sibiul a batut doar un meci din 4 pe sfintul gheorghe?chiar asa de credul si naiv esti?antrenorul vostru stia la ce se expune....stia ca federatia va aplica ..ce scrie in regulament..adica 0-20..scor la.care sibiul nu merge in turneul.final A.Nu contest valoarea echipei clujene..dar in acea zi...a luat bataie de la sibiu dupa un meci frumos in care chiar putea bate.Sint convins ca stia exact ce face...stiti de ce??Sibiul a ajuns in acel moment in forma buna si la turneul final putea incurca mai multe echipe prin jocul prestat.Asa ca ..tovarase Klaus..mai lasati-o balta cu alte afirmatii.Sper ca fata dumneavoastra...sa fie mindra de antrenorul ei...de un antrenor care a pierdut meciul.Stiti poate...ca in campionat echipele ar avea voie ..la un forfait..adica ..poti pierde cu 0-20 meciul.De ce nu a facut?daca tot avea mai multe jucatoare accidentate?tot asa raminea scorul.0-20.Atunci nimeni nu va suspecta..poate asa vehement de ..blat.Dar nu...ati batut simbata sfintul gh la.peste 20.pct .Daca tot e tradare..sa fie tradare..dar sa stim si noi!!Pacat....ca sustii..ca parinte..un antrenor ..care...a murdarit imaginea unei echipe...a fetelor..inclusiv fetei tale.Sper sa.puteti dormii linistit..tot timpul

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • Klaus75 :

    Sibian 100%
    Nu o sa iti raspund cu aceeasi moneda. Stiu acum cine esti pentru ca imi aduc aminte cine a fost in grupul de parinti de dupa meci din parcare. D-nul Popa a spus doar ca aceasta infrangere este un dus rece numai bun pentru "revigorare" inainte de Turneul Final si si-a asumat unele greseli ale dansului si ale echipei.
    Tin sa iti specific avand in vedere ca mai acuzat ca sunt instigator ca am stat pe partea opusa bancilor tehnice in imediata vecinatate a d-lui Tanase de la CSM Targoviste deci nici decum unde debitezi tu. Am in schimb poze si filmari cu cei doi agresori ai parintilor de la Timisoara si anume, tatal antrenorului Lucian Negru si inca un individ in rosu care dupa incident l-a mutat pe acesta langa banca de rezerve a SB.
    Nu intelegi o chestie elemetara: noi ca si parinti nu contestam victoria SB. Da, nu suntem multumiti de prestatia oficialilor de la masa si a arbitrilor dar nu suntem in masura noi sa ii judecam. Interventia filmata, a domnului Lucian Negru la Irina Parau in ultimul minut de joc la 2 puncte avantaj pentru SB pe contraatac ti se pare fireasca? O poti vedea mai sus. La U18 Masculin crezi ca se procedeaza asa?
    Si ca sa o lamurim odata, ceea ce a deranjat " frumoasa galerie" a SB-ului a fost un COPIL de 10 ani care tipa la liberele fetelor din SB, in timp ce ei bateau tobele, fluiereau si huiduiau la liberele Clujului.
    Indiferent ce hram porti nu cred ca ai dreptul sa il faci pe vreun parinte josnic.
    Noi reclamam ceea ce se intampla la SB , lucru subliniat si de alti participanti la aceasta polemica si anume ca indiferent de pozitiile in clasament totul se poate "intoarce" cu putin ajutor din partea arbitrilor de casa. Probabil ca asa se intampla peste tot, gazdele sunt ajutate.
    Oricum observ ca cunoasteti foarte bine organigrama clubului NBS mai lipseste sa faceti si o analiza a jocului prestat , sa il trageti de urechi pe D-l Carmin pentru greselile din teren si din afara si eventual pe nooi ca parinti sa ne puneti la colt pe porumb ca ne aparam fetele si parerile personale.
    Eu imi cer scuze ca am putut sa va deranjez cu cele scrise fiind asa cum ati spus mai sus,un instigator

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • Klaus75 :

    Radu44
    hai sa lamurim ceva eu nu am fost nici UTC-ist nici in PCR. Pentru ca eram elev la Revolutie. Asa ca nu cred ca ai dreptul sa ma numesti tovarase, nici chiar cu ghilimele...
    In rest respect tot ce ai spus. Intotdeauna sa stii ca meciul este frumos doar pentru cei care il castiga.Cred ca este o frustare maxima sa spui ca intentionat am folosit o jucatoare pt a bara drumul SB-ului in Turneul Final.adica crezi ca stafful s-a temut de surpiza pe care o puteti face la Targoviste.
    Iti spun una si mai tare. Era ideal ca SB-ul sa se califice pentru ca se zvonea ca vor organizarea TF U18, iar pentru noi era mult mai usor o deplasare de 5 zile la SB si nu la Targoviste.
    NBS, este un club privat si nu o scoala sportiva finantata de la buget. D-nul Carmin Popa este angajat si raspunde doar de antrenamente si pregatirea fetelor. Partea organizatorica si administrativa nu este de competenta lui pentru aceasta fiind angajata o alta persoana. DECI nu el este vinovat pentru aceea greseala asa cum toti insinuati.
    nu ele face lista nu el trimite carnetele la Federatiie pt vize nu el veriufica vizele medicale ci administratorul clubului.
    Asa ca sa stii ca da, eu personal il sustin pe Carmin si dorm linistit.. tot timpul


    cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • radu44:

      Klaus
      Chiar crezi ca musc..faza ca domnul carmin si cu cel oficial..nu au vorbit intrei ei?cum poti spune asa ceva?antrenorul...in primul rind trebuie sa stie lotul pe care se bazeaza...asa ca te rog..nu ne lua la matineu.E clar...fata nu era pe lista oficiala..deci nu avea drept de joc..deci..despre ce vorbim aici?in rest..ca ne mai intepam..asa cite un pic ..pe aici..e un cancan...Cocluzia mea este :da..sa introdus cu buna stinta ..fata in joc..

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Vrei să spui că lui Carmin i se impun jucătoare pe foaia de joc? Chiar așa habarnist e, nu verifică tabelul? Imi e greu să cred asta...

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    Raspunde
  • radu44 :

    Klaus..
    Vad ca tot ne raspundem..unul ls atul...ba tu mie si la sibian 100%s..ba eu tie.Eu nu inteleg ceva?De ce tot deviezi de la subiect?aici in aceste comm-uri e vorba de ceea ce sa intimplat la meciul direct din 14.04..nicidecum altceva.Asta e subiectul principal...nu ca..domnul nu. stiu care sa dus la ceilalti parinti..ca sa vorbit afara in parcare..etc etc..hai sa discutam exact pe aceasta tema..nu sa tot divagam

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • Klaus75 :

    Radu44
    Da Radu ai dreptate. Ajungem sa ne balacarim dar trebuie sa ne spunem si noi parerea. Eu am subliniat ca nu are rost sa ne facem intre noi parinti josnici,instigatori sau oricum altcumva.
    Din cate inteleg problema pe care o recalamati - ca si club - este legata de decizia FRB.Atunci de ce dati in NBS?
    DA fata a fost introdusa in joc pentru ca trebuia pregatita pentru turneul final dar asa cum a spus si D-nul Parau a avut acceptul arbitrului urmand sa se plateasca o anumita taxa. Erau ultimele 2 etape. Cand putea sa reintre? Poate in finala de la Targoviste?
    Echipele adverse nu pot sa joace asa cum ar dori D-nul Negru sau suporteri CSS Sibiu. Dupa cum poate ati vazut am avut 2 fete care nu au putut sa joace la SB venind dupa accidentari, una fiind chiar componenta a lotului national U18.Ma gandesc ca asta a fost ok din punctul vostru de vedere.
    Pana la decizia FRB de a pierde cu 20-0 meciul cu Sf Gheorghe toti "specialisti" au considerat "blat" infrangerea de la SB, asa ca ce sa mai vorbim.
    Iar comemturile la acest articol nu sunt legate de meciul din 14.04, ci de punctul de vedere exprimat de un oficial NBS si anume de D-nul Ovidiu Parau.
    Asa cum vezi nu am postat nimic la articolele care expuneau povestea voastra si la fel nu fac referire la problemele pe care galeria SB-ului le-a vut cu alte echipe si in alte deplasari. Poate stii la ce ma refer....

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • soso74 :

    Turneu interzis sibienilor de frica
    Intervin intr-o problema care nu trebuia sa fie la acest nivel U18 unde acest sit ar fi trebuit sa scrie despre acest turneu final ca despre viitorul baschetului feminin romanesc nu ca despre "valiza de la Cluj",ca despre noile jucatoare de nationala nu de antrenoriii sau conducatorii de club care au anumite interese sau placeri ca DOAR unele cluburi au loc la masa bogqtiilor baschetului juvenil si atunci fac doar din placerea de a nu fii altul acolo un mic Blat pt ca ei considera ca ei sunt cei mai smecheri.PACAT ca din aceasta ambitie au de suferit aceste fete frumoase care ca orice sportiv ar vrea sa fie si ea acolo linga prietenele ei pt ca se cam cunosc toate intre ele doar ambitia prosteasca a acestor conducatori fac ca aceste fete sa nu fie impreuna la acest turneuSi stiti de ce li se intimpla acest lucru acestor fete minunate pt ca exista acesti indivizi care daca au un club privat si investesc niste banuti vor ca ei sa conduca tot,iar vad ca in baschetul feminin juvenil le cam merge dar au de suferit fetele noastre fie sunt din Sibiu Cluj etc sunt feyele noastre iar noi ca parinti am fi in stare sa dam totul pt ele.Vreau sa punctez citeva lucruri:
    1.In momentul cind sa dat decizia fetele noastre marea majoritate erau la scoala cu profil sportiv din Sibiu au fost foarte confuze pt ca nu stiau de ce ele nu mai pot participa la turneul final si aici va rog domnul (Klaus care vad ca va place numele sibianului nostru) ce explicatie ati fi oferit fetei in locul nostru iar aici sa stiti ca antrenorul nostru care pt noi e cel mai bun din tara la nivel de fete a fost si psiholog si antrenor si parinte pt ca noi ca parinti am fost plini de suparari si doar el a stiut sa le monteze si sa defileze la Alba cu toate echipele deci e cel mai bun fara nici un buget.
    2.Se spune ca neau batut Sf.Gheorghe de 3 ori din 4 dar vreti sa va explic in 2 cuvinte ce sa intimplat acolo? Sa schimbat arbitrul peste noapte galeria Sibiului a fost scoasa dupa 12 min din sala pe motiv am strigat sa fie corect la o faza la pauza mare fetele noastre au avut 24 greseli personale iar cu toate ca dupa dupa sfertul 3 conduceam la 2 puncte nu mai aveam cu cine juca,ne-au batut din libere si din lipsa de jucatoaee asta se intimpla la Sf Gheorghe sa stie si Frb cu toate ca cred ca stiu de aceea a fost acest blat pt ca fiind campioane la senioare nu se putea fara Sf.Ghe la U18 macar de ar juca si ele la cele mari ar avea Cluj sanse la titlu😊
    3.Cind Nbs ar putea sa creasca fete din propria pepiniera la ce buget au asi ridica palaria dar asa nu va mai luati de antrenorul nostru pentru ca eu zic ca vi l-ati dori dar cu fete colectate din toata tara e usor sa faci performante de aceea aveti respect pt Luci Negru.Sa va vedem la anul daca existati doar o fuziune va scapa.
    4.De ce nu recunoasteti d-nul Klaus si D-nul Parau ca vati dori o galerie si la Cluj ca aceea de la Sibiu sa nu mai vb de galeria Csu nu doar de indivizi care isi permit sa sara la bataie la un om de 70 ani ce se putea intimpla daca galeria isi prindea mintea cu cei din Cluj noi eram vreo 100?La acel meci am respectat la lovituri libere fetele si nu am strigat pina la pauza nimic dar vazind ca nu puteti sa potoliti un pusti neam vazut obligati sa ripostam pt ca asa era normal.Ca sa fac o ironie cind aveti un meci important puteti sa ne inchiriati😁Trecind la lucruri serioase daca va faceti echipa la anul ne vedem fara probleme si acasa si in deplasare intr-un mod Fair-Play .
    5.Galeria Sibiului a fost pregatita sa protesteze la Tirgoviste dar din respect pt celelalte 4 echipe neimplicate si la tugamintiile antrenorului nostru am renuntat si neam sustinut fetele care la ce moral au avut ma mir ca sau ridicat la nivelul acela dar aici e tot meritul antrenorului nostru cel mai bun din tara

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • Klaus75 :

    soso74
    Salut Soso. Uite am sa iti raspund si tie punctual dupa care nu am sa mai scriu legat de acest subiect:
    1. da felicit asa cum am pus si mai sus fetele voastre pentru prestatia de la Alba si te rog sa ma crezi ca nu este o ironie
    2. Cu Sf Gheorghe tin sa cred ca se poate sa fie exact cum zici tu. Toata lumea stie ca gazdele au un 5% din partea arbitrilor. Problema este ca ati avut alte 2 meciuri pe teren neutru: Cluj si Ploiesti. Am dreptate?
    3. Aici sincer nu am inteles ce vreti sa spuneti? ca nu avem fete din pepinera noastra. Cate fetele de la ARAD ati avut in echipa? Sau pe acelea le-ati crescut prin corespondenta pana vara trecuta la Arad. Mergea d-nul Negru sa le pregateasca o data sau de doua ori pe saptamana?
    4 Da am zis respect pt galerie, dar tin sa iti spun ca eu nu imi doresc o galerie condusa de antrenor. Noi avem galeria noastra formata tot din parinti. Legat cu saritul la bataie d-nul Negru senior de 70 de ani a sarit la bataie si nu noi. Mai exact a sarit sa loveasca o femeie nu inainte de a o injura ca la usa cortului.Si aici avem filmari nu vorbim din povesti.Tot pe fimari iti pot demonstra cum ati "respectat liberele" pe TOT PARCURSUL MECIULUI.
    Oricum le doresc fetelor voastre mult succes in continuare si sa demonstreze FRB ca meritau mai mult.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • SIBIAN100%:

      sa terminat o data cu mascarada asta ieftina
      As dori daca se poate sa imi mai raspundeti si mie la cateva intrebari la fel de punctual ca si pana acum:
      1)Cum poate un antrenor (in speta domnul Negru) sa conduca o galerie?
      2)Stiti cumva ca 90% din fetele de la Sibiu sunt nascute in anul 2001,si fara fetele "antrenate prin corespondenta" de la Arad, acestea au fost in fiecare turneu final A incepand de la minibaschet pana anul trecut inclusiv?
      3)Stiti ca acestor fete de la Arad le-a fost intinsa o mana de ajutor de catre domnul antrenor Negru in momentul in care li s-a inchis o usa la Arad? Fapt in urma caruia dumneavoastra beneficiati de serviciile uneia dintre aceste fete, transferata ulterior de catre NBS
      4)Pepiniera CSS Sibiu la echipa de U18 fara fetele de la Arad este de 18 sportive de o anumita valoare, fara transferuri care este propria pepiniera a NBS Cluj la U18 feminin? nu inseamna ca transferuruile nu sunt un lucru bun
      5)In comentariile de mai sus ati precizat faptul ca il trag la raspundere pe domnul antrenor Carmin Popa...propun sa ii scoatem din discutie pe acesti doi antrenori (Negrul Lucian si Carmin Popa) care si-au facut treaba si nu au acuzat personal pe nimeni....drept dovada daca ati urmarit tot reportajul domnului Negru, acesta nu a facut altceva decat sa isi ridice niste semne de intrebare dorindu-si ca cei care au gresit sa fie sanctionati corespunzator, in speta arbitrii, conducatori de club, sau oricare alta persoane implicate...

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    Raspunde
  • soso74 :

    Luci Negru #respect
    Klaus vad ca se ajunge la in numitor comun vreau doar sa ma crezi ca pt noi antrenorul nostru e doar antrenor omul care a luat copilele mele la virsta de 4 respectiv 6 ani si in prezent sint tot la el iar cea mare a fost anul trecut la Campionatul european din Franta ca sa stii acum cu cine vb iar cea mica sper sa ii calce pe urma de aceea pt mine Luci are tot respectul din lume timp de 10 ani eu avind o afacere el a fost tatal lor nu avem la Sibiu un presedinte deci nu ne conduce nimeni doar respectiul pt Profu ne face sa ii fim alaturi.TOATA LUMEA AR DORI UN LUCI NEGRU LA ECHIPA LOR. Asa ca pe noi nu ne conduce nimeni.Referitor la fetele de la Arad aceste fete au adus un plus echipei anul acesta dar daca nu neo luati in stilul vostru pe Ana Glisici diferenta la meci era de 20 puncte in favoarea noastra

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Deci? E ceea ce am zis la început? Unii au furat cu arbitrii, alții le-au platit prin utilizarea voita a unei jucătoare fără drept de joc? Cam asta reprosează ambele părți...

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • radu44:

      Pt dn chirita
      De unde ai dedus tu..ca unii..(sibiu)a furat cu arbitrii?ce e clar si dovedit..e ca ceilalti(cluj)..au facut o magarie..cam asta e

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ..
      Hoțul nedovedit e, precum politicienii nostri incă necondamnati, nevinovat? Aia cu faulturi trecute la alt jucător am văzut si eu!

      cu 5 ani în urmă (09.05.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!