Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

VIDEO. Univ. Goldiș ICIM Arad a început, de ieri, pregătirea noului sezon

Dan Oancia

Dan Oancia
02.09.2015

Cu forțe proaspete, Univ. Goldiș ICIM Arad, una dintre candidatele certe pentru cucerirea titlului, a pornit de ieri la drum pentru pregătirea noului sezon. După o perioadă mai lungă de vacanță, arădencele au susținut ieri primele două antrenamente, după ce luni a avut parte conferința de presă în care au fost prezentate cele 7 transferuri.

Jose Araujo, antrenorul portughez, a rămas pe banca trupei de pe Mureș, având la dispoziție pentru antrenamentele de ieri un lot format din 11 jucătoare, noutatea fiind tânăra Szilvia Spier, componentă a naționalei României U16.

După cum se poate observa și în videoclipul de mai jos, arădencele au început în forță pregătirea, antrenamentele având loc în Sala Polivalentă din Arad. Chiar dacă zâmbetele și voia bună nu au lipsit, Jose Araujo nu s-a abținut să ofere și primele indicații ferme.

*Foto: Valentin Todea

*Video: YouTube Univ. Goldis ICIM Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!