Stiri

Vaidas Kariniauskas, o nouă prestație convingătoare în Basketball Champions League

Andrei Ilie

Andrei Ilie
17.01.2019

Fostul jucător al lui CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca, Vaidas Kariniauskas, a avut parte de o noua partidă excelentă în Basketball Champions League alături de noua sa echipă, Lietkabelis.

Într-o partidă din cadrul grupei C a BCL, Lietkabelis a reușit să se impună pe teren propriu într-o manieră categorică împotriva lui Bamberg, formație care a evoluat de 8 ori în Euroligă și de 4 ori în Eurocupă în ultimele 12 sezoane. Lietkabelis s-a impus cu 84-67, iar scorul pe sferturi a fost: 22-10, 23-22, 15-23, 24-12.

Vaidas Kariniauskas a început ca rezervă această partidă, a evoluat timp de 17:50 minute, perioadă în care a acumulat 12 puncte cu un procentaj de 66.7% la aruncările de 2 puncte (4/6) și 80% la aruncările libere (4/5). Pe lângă cele 12 puncte, a mai contribuit cu 6 pase decisive, 4 recuperări și 2 intercepții pentru 19 la eficiență și 15 la +/-.

Pentru Lietkabelis, pe lângă Vaidas Kariniauskas, s-au mai evidențiat Ziga Dimec, autor a 16 puncte, 5 recuperări și Paulius Valinskas care a fost în double-double cu 11 puncte, 12 recuperări și 6 pase decisive. Cei mai buni jucători ai lui Bamberg au fost Elias Harris, autor a 13 puncte, 5 recuperări și Stevan Jolevac care a contribuit cu 12 puncte, 5 recuperări și o intercepție.

În urma acestei victorii, Lietkabelis ajunge la 4-7 la general și ocupă poziția a 5-a în grupa C a Basketball Champions League. Următoarea partidă pentru Lietkabelis în această competiție va avea loc pe 23 ianuarie, în deplasare, împotriva celor de la Dijon. În partida tur, Lietkabelis s-a impus categoric, la o diferență de 16 puncte, scor 78-62.

 

*foto: Basketball.championsleague.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!