Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vaidotas Peciukas: „Îmi place stilul de joc al Mediașului”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.08.2015

Lituanianul Vaidotas Peciukas a vorbit pentru site-ul oficial al echipei Gaz Metan despre ceea ce l-a determinat să vină la Mediaș și despre așteptările sale pentru sezonul acesta.

„Aveam nevoie de o schimbare. L-am văzut pe prietenul meu Gedi (n.r Navickas) jucând aici anul trecut multe meciuri. Îmi place stilul de joc al Mediașului, o echipă mică la care mi-a plăcut că jucau rapid și că s-au bucurat de baschet. Am primit o ofertă de la Mediaș și m-am decis să vin aici”, a declarat Peciukas, citat de csgazmetan.com               

În ceea ce privește situația de la celelalte echipe din Liga națională, lituanianul a spus: Din ce am văzut loturile celorlalte echipe, toate lumea și-a format echipe bune. În continuare este un campionat foarte bun. Toată lumea a încercat să aducă jucători români cât mai buni. Cine a reușit acest lucru, are o șansă în plus,  dar tot 5 jucători vor juca pe teren și vom vedea ce se va întâmpla.”

Noul jucător al Mediașului crede că noua sa echipă poate să se califice în plya-off-ul Ligii Naționale: „Ne propunem să ajungem în play-off, dar vom vede ce se va întâmpla mai încolo. Ne lipsesc încă jucătorii mari. Personal și mie îmi place un joc mai rapid, iar după ce am primit oferta am decis să vin aici”.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Mult succes în noua ta aventură. Ai fost și cred că o să și rămâi unul dintre preferații mei de la noi și îți voi simți lipsa. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut la BC Mureș!

    cu 8 ani în urmă (25.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!