Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vaidotas Peciukas:„ Pentru noi fiecare meci este dificil”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.12.2015

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui BC Mureș în prima etapă a returului. Partida a fost prefațată pentru Total Baschet de Vaidotas Peciukas, fost jucător al lui BC Mureș, actualmente la formația din Mediaș. Lituanianul spune că în acest moment fiecare meci este dificil pentru echipa de pe Târnava Mare.  Peciukas spune că echipa nu-și mai permite multe înfrângere și speră să întoarcă forma din ultimele meciuri.

„Pentru noi fiecare meci este dificil. Am pierdut o mulțime de meciuri iar acum trebuie să trecem pe o drum al victoriilor. Sperăm ca în meciul acesta de acasă să obținem  victoria.”

Vaidotas Peciukas a vorbit și despre cum o poate opri Gaz Metan pe BC Mureș. Lituanianul speră ca mureșenii să vină relaxați și astfel să-i poată împiedica:

„Am pregătit unele lucruri insă ei formează o echipă foarte bună, dar poate vor veni puțin relaxați și vom încerca să le facem un meci foarte greu.”

Viadotas Peciukas a jucat 4 sezoane la BC Mureș, iar în această vară s-a transferat la Gaz Metan Mediaș. Pentru echipa de pe Târnava Mare, jucătorul în vârstă de 33 de ani are medii statistice de 15.0 puncte, 3.0 recuperări și 2.4 pase decisive în 10 meciuri din actuala ediție a LNBM.

foto:sbsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!