Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vaidotas Peciukas:„Sezonul este lung și trebuie să continuăm să luptăm”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.11.2015

Vaidotas Peciukas, jucătorul lui Gaz Metan Mediaș ne-a oferit o declarație după a 5-a înfrângere suferit de echipa sa, chiar pe teren propriu în fața lui Phoenix Galați. Sportivul lituanian spune că startul slab de partidă și irosirea unor aruncări în momentele importante au condus la un nou insucces:

„Am început foarte moale dar i-am ajuns din urmă după care am ratat câteva aruncări când se ne desprindem, ei au marcat aruncările importante și au obținut victoria.”

Întrebat de atmosfera din vestiar, veteranul lui Gaz Metan spune că în acest moment nu este un dintre cele mai bune însă mai spune că echipa nu dezarmează:

„Nu este o atmosferă tocmai bună, am muncit din greu pentru această victorie. Trebuie să ne antrenăm din greu și sperăm că ne vom reveni la Timișoara, sezonul este lung și trebuie să continuăm să luptăm.”

Întrebat dacă pot opri seria neagră, Vaidotas Peciukas speră ca o dată cum meciul de la Timișoara să vină și victoriile pentru Gaz Metan:

„Bineînțeles, în meciul următor cu Timișoara. Ei nu au nici o victorie și trebuie să mergem acolo să obținem succes în deplasare și apoi să construim de acolo.”

foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!