Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vaidotas Peciukas, cel mai bun marcator al Gazului Metan la Târgu Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.10.2015

Gaz Metan Mediaș a obținut prima victorie în actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația pregătită de Mihai Popa s-a impus pe terenul Energiei Târgu Jiu, în etapa a treia a campionatului masculin.

Cel mai bun marcator al echipei medieșene în deplasarea de la Târgu Jiu a fost lituanianul Vaidotas Peciukas. El a terminat cu 24 de puncte, lângă care a adăugat 2 recuperări și o pasă decisivă. Punctele lui Peciukas au venit în urma a 5 din 8 (62%) aruncări de la 2 puncte, 3/5 de la 3 puncte (60%),  și 5 din 7 (71%) de la linia de libere. În urma acestei prestații, Vaidotas Peciukas a înregistrat un indice al eficienței de 20 de unități și un +15 la capitolul „+/-”.

Vaidotas Peciukas a sosit în această vară la Gaz Metan Mediaș, după mai multe sezoane petrecute la BC Mureș. Atât pentru el cât și pentru formația de pe Târnava Mare, victoria de la Târgu Jiu a fost prima din acest sezon, fie că e vorba de LNBM, fie că e vorba de Cupa României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!