Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vaidotas Peciukas continuă alături de BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.06.2014

Vaidotas Peciukas și-a prelungit contractul cu BC Mureș Târgu Mureș, conform eurobasket.com. Lituanianul ca bifa astfel cel de al 4-lea sezonul în tricoul mureșenilor. Vaidotas Peciukas a ajuns în România pentru prima dată în sezonul 2009/10, apoi a plecat pentru un sezon și jumătate iar din 2012 a mai evoluat doar pentru BC Mureș Târgu Mureș.

În sezonul recent încheiat, Vaidotas Peciukas a evoluat 32 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin și în care a avut medii de 12.7 puncte, 2.2 recuperări și 2.3 pase decisive. Ajuns la 32 de ani, extrema a evoluat și în 4 partide din EuroChallenge unde a avut medii pe meci de 11.3 puncte, 2.0 recuperări și 3.3 pase decisive.

Sportivul lituanian a pus umărul la cucerirea medaliei de bronz pentru echipa. În cariera sa, Peciukas a mai evoluat la formații precum Palanga, Neptunas și Nevezis în Lituania, Novy Jicin în Cehia sau Antibes în Franța. Vaidotas Peciukas a absolvit la Hawaii University în anul 2005.

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Supper
    Este semnatura pe care o asteptam cel mai mult! Supper!!

    Hai Bc Mures

    cu 9 ani în urmă (20.06.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      corect
      Sper sa urmeze Sasha

      cu 9 ani în urmă (21.06.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe csaby15 :

    Cira
    ....sper sa urmeze semnarea contaractului si cu Ciric !!!

    cu 9 ani în urmă (22.06.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    re
    Pe un site scria ca daca nu se reuseste semnatura lui Mladenovic se incearca revenirea lui Barro! (desi Barro si Barac sunt ca si semnati la Pitesti)

    cu 9 ani în urmă (24.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!