Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vasile Ştefan: "Meciul cu Rovinari a fost mai uşor decât ma aşteptam eu"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.10.2013

Vasile Stefan

CS Concordia Chiajna a debutat cu o înfrângere în noua ediţie a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Ilfovenii au cedat partida de pe teren propriu contra Energiei Rovinari, scor 93-99.

Vasile Ştefan a vorbit exclusivitate pentru Total Baschet despre eşecul suferit de echipa sa.

Meciul cu Rovinari a fost mai uşor decât ma aşteptam eu. Din păcate, am pierdut multe mingi iar în apărare mai avem de lucrat, pentru a câştiga un meci cu orice echipă din Liga Naţională. Consider că dacă eram puţin mai atenţi în atac, cu toate că am primit 99 de puncte, puteam să castigam meciul. Sper să învăţăm din greşelile pe care le facem şi pe viitor să fim şi mai periculoşi pentru echipele care vor veni să joace la Chiajna. 

Baschetbalistul român a fost cel mai bun marcator al Concordiei în acest joc. El a fost folosit 39 de minute, perioadă în care a avut 5/9 la două puncte, 5/12 la trei puncte şi 3/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 28 de puncte. Ştefan a recuperat 9 mingi şi a distribuit 5 pase decisive.

fotoreporter totalbaschet.ro: Răzvan Păsărică

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe AleAle :

    Gruparea ilfoveana
    Bravo baieti, sunteti buni! chiar daca nu ati castigat meciul asta, nu inseamna ca nu puteti invinge in cele viitoare! Succes!

    cu 10 ani în urmă (04.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!