Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vasile Ştefan este noul jucător al Energiei Rovinari

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.02.2014

Stefan

Vasile Ştefan este noul jucător al Energiei Rovinari. Baschetbalistul român a semnat un contract pe un an și jumătate cu formaţia gorjeană. Ultimul sezon şi jumătate, Vasi l-a petrecut alături de Concordia Chiajna, formaţie cu care a promovat în Liga Naţională de Baschet masculin.

În 13 meciuri disputate în acest sezon, Ştefan a înregistrat medii de 13.5 puncte, 4.2 recuperări, 2.4 pase decisive, 1.4 intercepţii şi 5.4 posesii pierdute, pentru un indice al eficienței de 5.2. El a avoluat în medie 34:54 minute. Procentajele acestuia sunt de 37.3% la aruncările de două puncte, 27.6% la cele de la distanţă şi 60% la linia de pedeapsă. Cal mai bun meci al său din acest sezon a fost cel cu BC Timişoara, din deplasare, terminat cu scorul de 98-78 în favoarea bănăţenilor. Atunci, el a terminat cu 28 de puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, o intercepţie şi 4 posesii pierdute, pentru 24 la eficienţă.

În turul de campionat, în meciul de pe teren propriu cu BC Timba Timişoara, Ştefan a suferit o accidentare gravă la mână, aceasta ţinându-l departe de teren aproximativ două luni şi jumătate.

El este al patrulea jucător care o părăsește pe Concordia în acest retur, după Zoran Cvjetkovic, Aleksandar Vuletic şi Nemanja Petrovic.

De-a lungul carierei, Ştefan a mai evoluat la CSŞ BC Râmnicu-Vâlcea, CSM Oradea şi SCM Craiova. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!